Kiss Time Out

Tom Cruise a venit cu stil la premiera „Top Gun: Maverick” - actorul a coborât dintr-un elicopter pilotat de el

Tom Cruise știe să-și facă apariția în cadrul unui eveniment.

Actorul a venit la premiera „Top Gun: Maverick” cu un elicopter pe care l-a pilotat singur, pe care scria numele filmului. A parcat, s-a dat jos casual și s-a bucurat de aplauzele și aprecierea celor prezenți. 


Cruise, 59 de ani, a venit îmbrăcat într-un costum fancy și arăta foarte bine. Tom și-a obținut licența de pilot în 1994, iar de atunci își face singur cascadoriile din filme.

Fanii au așteptat 36 de ani pentru o continuare a producției originale, iar acum a venit vremea să se bucure. Cruise a fost tot un zâmbet, în timp ce a pozat alături de colegii de platou, Jennifer Connelly, Monica Barbaro și Miles Teller.


„Top Gun: Maverick” îl urmărește pe Pete Mitchell (Tom Cruise), unul dintre cei mai buni aviatori din armată, în timp ce antrenează un grup de elită de absolvenți, în cadrul unei misiuni pe care niciun alt pilot nu a dus-o la îndeplinire până acum. 

Producția trebuia să apară în 2019, dar premiera acesteia a fost amânată din cauza pandemiei. Trailer-ul arată senzație și pare că acțiunea nu va dezamăgi. 


Plus de asta, coloana sonoră conține o piesă sensibilă compusă de Lady Gaga.

„Am vrut să fac muzică într-o piesă care să conțină atât nevoia noastră profundă de a fi ințeleși, cât și cea în care încercăm să ne înțelegem unii pe alții - nevoia de a ne simți aproape când suntem la distanță, cât și abilitatea de a celebra eroii din această viață. Piesa asta este o scrisoare de dragoste adresată lumii în timpul unei perioade foarte grele. Mi-am dorit de foarte multă vreme să o ascultați”, a notat artista pe contul ei de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.