Cool Stuff

Celine Dion se simte mai bine și a postat o fotografie cu cei trei fii ai ei - mesajul emoționant pe care l-a transmis fanilor

Celina Dion se simte mai bine, deși nu este în formă maximă.

Celine Dion și-a îngrijorat profund fanii, din cauza problemelor sale de sănătate. 

La începutul anului, ea a dat un comunicat de presă în care a menționat că suferă de „spasme musculare severe”, motiv pentru care a fost nevoită să-și anuleze show-urile programate în acea perioadă.

Tabloidele sunt cele care au continuat subiectul și au declarat că artista suferă de o boală genetică, distrofie musculară. Publicațiile de scandal au notat că artista nu se poate ridica din pat sau să se miște, din cauza crizelor de durere, unde mușchii i se contractă, iar membrele îi înțepenesc.


În prezent, de Ziua Mamei, ea a publicat o fotografie alături de cei trei fii ai săi, în dreptul căreia a notat un mesaj emoționant.

„De Ziua Mamei, mă simt foarte norocoasă să pot fi alături de copiii mei și mă gândesc la mamele din Ucraina și cele din jurul lumii care și-au pierdut copiii, cele care își fac griji constant despre cum să-și țină în siguranță copiii, dar și la cele care-și dedică fiecare dram de energie pentru a le asigura copiilor strictul necesar pentru a supraviețui.  Aceste mame sunt cu adevărat cele curajoase și dedic lor această zi. Ne rugăm ca ele să-și găsească pacea și confortul în inima familiilor lor”, a scris Celine.


Postarea vine după ce, luna trecută, artista a publicat un video în care și-a anunțat fanii că încă nu se simte pregătită să urce pe scenă. Cântăreața a spus că este mai bine, dar în continuare are spasme și atunci când revine își dorește să fie în formă maximă. Dion și-a reprogramat toate concertele pentru 2023.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.