Kiss Music News

Ce se întâmplă cu sănătatea artistei Celine Dion: și-a anulat iar concerte din cadrul turneului mondial

Celine Dion și-a anulat concertele programate pentru 2022 din State și Canada, care fac parte din turneul mondial „Courage”, din cauza problemelor sale de sănătate.

Artista urma să aibă un concert și în România anul trecut, dar l-a anulat din cauza pandemiei, urmând să aibă loc în 2023.

Criza mondială a pus bețe în roate multor artiști, motiv pentru care nici nu ne-am putut bucura la maximum de muzica live, așa cum o făceam în anii pre-COVID. Însă, în ceea ce o privește pe Dion, cântăreața s-a ferit multă vreme să vorbească și despre alte probleme din viața ei, cum ar fi cele de sănătate.


Anul trecut au apărut mai multe știri îngrijorătoare cu privire la situația ei fizică și mai multe publicații au notat că Celine a ajuns să cântărească 40 de kilograme. Într-adevăr, ea a dat un comunicat de presă în care a spus că și-a anulat show-urile până în martie, anul ăsta, unde a vorbit doar despre „spasme musculare severe.” 

Tabloidele sunt cele care au continuat subiectul și au declarat că artista suferă de o boală genetică, distrofie musculară. Publicațiile de scandal au notat că artista nu se poate ridica din pat sau să se miște, din cauza crizelor de durere, unde mușchii i se contractă, iar membrele îi înțepenesc.

Ce se întâmplă cu artista în prezent

Pe Instagramul oficial al cântăreței a apărut recent un comunicat oficial în care stă scris că recuperarea ei durează mai mult decât s-ar fi așteptat, motiv pentru care este nevoită să-și anuleze concertele din viitorul apropiat (programate între 9 martie și 22 aprilie).


„Speram din tot sufletul să fiu ok până acum, dar cred că trebuie să am și mai multă răbdare și să urmez regimul pe care doctorii mei mi l-au prescris. Există foarte multă organizare și pregătire pentru show-urile noastre, așa că astăzi trebuie să luăm decizii care ne vor afecta planurile pentru următoarele două luni”, se arată scris.

Ea și-a completat mare parte din turneu înainte de martie 2020, când pandemia a venit peste noi. În octombrie 2021, Celine și-a amânat și rezidența din Las Vegas, inițial programată pentru noiembrie 2021, dar apoi și-a amânat și datele din ianuarie și februarie, din cauza spasmelor musculare. În ceea ce privește turneul european, acesta este în continuare programat să înceapă pe 25 mai, în Birmingham, Anglia.


„Voi fi extrem de fericită să fiu sănătoasă din nou, cât și să trecem cu toții peste această pandemie, și abia aștept să fiu din nou pe scenă. Între timp, am fost emoționată de toate vorbele de încurajare pe care le-am primit de la voi în social media. Vă simt dragostea și susținerea, iar asta înseamnă totul pentru mine”, a mai notat Celine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.