Kiss Music News

Harry Styles vorbește despre cât de mult l-a ajutat terapia și cât de „viu” l-a făcut să se simtă

Harry Styles a învățat foarte multe despre el în perioada pandemiei și este pregătit să-și împărtășească lecțiile cu oamenii din jur.

Într-un interviu acordat celor de la Better Homes & Gardens, artistul a povestit cum și-a îndreptat atenția înspre sine și a cerut ajutorul unui terapeut în acest proces. Harry ține foarte mult la sănătatea lui mintală și o consideră o prioritate; cântărețul a mărturisit că a început să meargă la psiholog în urmă cu cinci ani.

„Credeam că a merge la psiholog înseamnă că ești defect și mi-am dorit să fiu eu ăla care spune că nu are nevoie de așa ceva”, a declarat Styles. Însă, odată ce a făcut acest pas, artistul a simțit că a „deschis camere din el”, despre care nici nu știa că există, iar acum poate simți lucrurile într-un mod mult mai onest.


„Cred că acceptarea vieții, a fi fericit, a suferi în extreme, înseamnă că trăiești la maximum. Să plângi până nu mai poți, să râzi până nu mai poți - nu există altă cale și nu cred că te poți simți mai viu de atât”, a completat Harry.

Așa cum adaugă în interviu, Styles și-a început procesul de redescoperire de sine, odată cu plecarea lui din trupa One Direction, în 2015. În perioada cât a făcut parte din band, el a trăit cu impresia că trebuie să te comporți frumos și trebuie ca lumea să te placă, astfel încât să ai succes.


„În izolare, am început să procesez foarte multe dintre lucrurile care mi s-au întâmplat când eram în trupă”, a explicat el. Contractul cu One Direction l-a determinat să se comporte mereu ok, iar atunci când a ales cariera solo, iar noul contract nu a avut astfel de clauze, a izbucnit în lacrimi: „M-am simțit liber.”

În clipa de față, el nu mai are astfel de frici și asta se vede și în muzica pe care o face. Style urmează să-și lanseze cel de-al treilea album, „Harry's House”, pe 20 mai, și este pentru prima oară când simte că „viața lui nu se va sfârși, dacă acest album nu are un succes comercial.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.