Kiss Time Out

Două actrițe celebre se reunesc în continuarea unui film misterios și amuzant: „A Simple Favor”

Blake Lively și Anna Kendrick revin împreună pe marile ecrane.

„A Simple Favor”, filmul regizat de Paul Feig, apărut în 2018, va avea parte de o continuare. „Abia aștept să mă reîntorc la lumea amuzantă și profund întunecată a lui Stephanie Smother și să o văd reunită cu Emily, sub ochii atenți și extrem de stylish ai lui Paul Feig”, a spus Kendrick.

„E unul dintre filmele mele preferate pe care le-am făcut până acum, iar asta doar datorită minunatei scenariste Jessica Sharzer, cât și a distribuției amuzante și spectaculoase, conduse de eroinele briliante, Anna și Blake. Așteptați-vă la tot felul de twist-uri!”, a complet regizorul.


Filmul este bazat pe romanul cu același nume, apărut în 2017, scris de Darcey Bell. Acțiunea urmărește povestea lui Stephanie (Kendrick), o mamă văduvă care are un vlog și care ajunge să fie prietenă cu fabuloasa Emily (Lively). În clipa în care cea din urmă dispare într-un mod neașteptat, Stephanie începe să-i investigheze dispariția, însă ajunge să se bage în tot felul de situații dubioase și neprevăzute.

Pe lângă faptul că a fost un succes în box office, cu încasări de peste 97 de milioane de dolari, pelicula a primit și recenzii bune din partea criticilor. Momentan încă nu se știu informații despre partea a doua, însă îți recomandăm să (re)vezi prima parte, mai ales finalul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.