Câștigă tot ce ai nevoie pentru o nuntă de vis, oferită de Victoriei Ballroom și de Trupa Zero

O cerere de căsătorie filmată și postată pe rețelele sociale îți poate aduce nunta mult visată.

Share

Dacă încă mai așteptai un semn să o ceri în căsătorie, se prea poate ca acesta să fie. Pentru că, începând de luni, 23 mai te poți înscrie în cel mai tare concurs din FM-ul românesc.  Te provocăm să faci marele pas, adică să o ceri în căsătorie, sau să îl ceri, iar asta îți poate aduce chiar o nuntă la cheie, oferită de Trupa Zero

Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie să își filmeze cererea în căsătorie, să pună pe fundal refrenul piesei „Voi fi cu tine" de la Trupa Zero și să o posteze pe Facebook, Instagram, Tiktok sau YouTube cu cele două hastag-uri #amzisdalakissfm și #trupazerolanuntamea.

Atenție! Postările care nu vor conține ambele hashtaguri și piesa pe fundal nu vor fi luate în considerare. 

În fiecare duminică seară, în perioada concursului, băieții de la Trupa Zero ne trimit postarea cu cele mai multe aprecieri (like-uri) de pe oricare dintre cele patru rețele de socializare. Aceasta va merge în finală cu alte patru postari. Iar lunea urmatoare, la Foarte Bună Dimineața, Andrei, Ionuț și Ana vor intra in direct cu finaliștii respectivi și vor discuta despre concurs și marea finală. 

Marele câștigător va fi ales tot după numărul de like-uri primit în finală

Finala are loc pe 24 iunie la Foarte Bună Dimineața. Într-un decor de salon de nuntă, fiecare dintre cele 4 cupluri finaliste va avea la dispoziție 1 oră din matinal (extindem programul cu 1h) să convinga publicul că se potrivesc (vor avea tot felul de challenge-uri și teste de compatibilitate) și că merită să câștige.

Fanii lor îi pot vota pe www.kissfm.ro doar în ora pe care fiecare cuplu o are alocată, astfel că fiecare cuplu are șanse egale de câștig, indiferent de ordinea în care vor fi live pe radio. 

PREMIUL CEL MARE ESTE O NUNTĂ LA CHEIE, în centrul Bucureștiului, oferită de Victoriei Ballroom și de Trupa Zero.

Data va fi o duminică aleasa de comun acord, ori în toamna - iarna 2022, ori în primavara 2023. Numărul maxim de persoane nu poate depăși 120, iar meniul oferit de Victoriei Ballroom va fi cel SELECT. 

Meniul include și pachetul de băuturi afișat pe site, pachetul welcome, tortul casei, scena, sonorizare si lumini, dormitor pentru miri, aranjament floral standard si wedding planner.

Pachetul complet cuprinde: 

- Un pachet complet de nuntă, tehnic și artistic, oferit de Trupa Zero (include 4 reprize ale trupei, o repriză de 45 min de muzică populară live cu Cosmina Adam, DJ profesionist, scenotehnică, sonorizare, lumini, backline, echipa tehnică);

- Rochia de mireasa oferită de Viraggo;

- Costumul mirelui cu cămașă și pantofi oferiți de Rabal Su Misura (Costum lână 100%, Cămașă bumbac 100%, Pantofi piele, Șosete, Papion, Batistă, Butoni, toate făcute la comandă, pe măsura clientului);

- Verighete oferite de Metaphore World Jewelry;

- Servicii foto-video complete oferite de Venus Five Studio;

- Candy bar oferit de Victoriei Ballroom;

- Cabină foto oferită de Dual Photo Box;

- Site pentru miri oferit de Happy Advertising.

Toți cei înscriși vor fi câștigători, dacă pentru nunta lor vor alege unul dintre furnizorii campaniei. Dacă vor alege să facă nunta la Victoriei Ballroom vor beneficia de discounturi între 5 și 10%, în funcție de eveniment. La fel se aplica și la rochia de mireasă sau orice alt furnizor.

 Acesta e semnul, poate nunta visurilor tale nu mai e chiar un vis. 


Share