Cool Stuff

Kate Moss a depus mărturie în procesul Johnny Depp vs Amber Heard și a declarat cum actorul nu a împins-o niciodată pe scări

Procesul dintre Johnny Depp vs Amber Heard continuă, iar acum Kate Moss a depus mărturie în favoarea actorului.

Modelul și actorul au avut o relație timp de patru ani, între 1994 și 1998, iar acum ea a mărturisit cum nu a fost niciodată abuzată de el. În timpul mărturiei sale video, Moss a vorbit despre un incident care s-a petrecut în timpul unei vacanțe în Jamaica, alături de Johnny.

„Plecam din cameră, iar el a plecat înaintea mea. Afară a fost o furtună, iar când să ies din cameră, am alunecat pe scări și m-am lovit la spate. Am țipat, deoarece nu știam ce s-a întâmplat cu mine și mă durea foarte tare.”


Moss a continuat și a povestit cum Depp a venit rapid la ea și a „purtat-o în cameră, unde a primit îngrijiri medicale.” Întrebată direct dacă actorul este cel care a împins-o, Kate a declarat: „Nu. Nu m-a împins, lovit sau aruncat niciodată pe nicio scară.” Modelul a vorbit cinci minute, iar avocații lui Heard nu au întrebat-o nimic.

Motivul pentru care Kate a fost parte din acest proces are legătură cu o mărturie pornită de la Amber, în care cita un zvon care susținea că Depp a împins-o pe Moss pe scări, în timpul relației lor. Actrița a pomenit acest incident după ce a recunoscut că l-a lovit pe Depp, în timp ce încerca să-l oprească să nu o împingă pe sora ei pe scări.

Modelul Naomi Campbell a postat un story pe contul ei de Instagram, unde pare să o susțină pe prietena ei Moss, dar și pe Depp.


În tot acest proces, actorul a negat vehement orice formă de abuz asupra lui Amber, iar avocații săi au pus accentul pe modul în care ea este cea care l-a abuzat pe el. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.