Kiss Music News

Camila Cabello, deranjată de atitudinea suporterilor de la finala Champions League, în deschiderea căreia a cântat

Show-ul ei a fost unul plin de culoare și destul de muncit, dar foarte mulți fani au huiduit și au cântat peste vocea artistei.

Pentru deschiderea finalei UEFA Champions League a fost aleasă artista Camila Cabello. Aceasta a pregătit un moment artistic foarte apreciat de fanii ei, nu și de fanii echipelor de fotbal.

Cântăreața a scris pe rețelele de socializare că a fost deranjată de faptul că suporterii din tribune au început să cânte imnul echipelor favorite peste concertul ei.

Ea a mai adăugat și că atitudinea acestora a arătat o lipsă de respect față de munca depusă de artiști pentru realizarea show-ului de la Paris.

„Nu pot să cred că oamenii cântau imnurile echipelor lor atât de tare, peste concertul nostru. Eu și echipa mea am muncit enorm pentru a realiza un show bun. Foarte nepoliticos, în fine. Mă bucur că vouă v-a plăcut”, a scris Camila Cabello, pe Twitter.


Cu toate acestea, ea a rămas în tribune și s-a bucurat de meciul de fotbal în urma căruia Real Madrid a învins-o pe Liverpool cu 1-0.



Mai mult, momentul artistic al Camilei Cabello a început mai târziu decât a fost programat, tot din cauza haosului creat de suporterii englezi la porțile de acces în stadion.

Acest lucru a făcut ca meciul de fotbal să înceapă cu o întârziere de 36 de minute. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.