Cool Stuff

Prima reacţie a lui Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Avocaţii lui au reuşit să manipuleze juriul”

Dacă Johnny Depp a scris că simte că și-a recâștigat viața, actrița Amber Heard a scris ca are inima frântă.

Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a luat sfârșit, iar actorul a câștigat nu doar daune de 15 milioane de dolari, dar ce e și mai important e că și-a curățat numele.

În urma deciziei, actrița a declarat că va face recurs, dar a scris pe Twitter și că este extrem dezamăgită și că are inima frântă.  

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi nu poate fi exprimată în cuvinte. Am inima frântă pentru că muntele de dovezi încă nu a fost suficient pentru a face față puterii şi influenţei disproporţionate pe care fostul meu soț le are. Sunt şi mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbeşte însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violenţa împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios. Cred că avocaţii lui Johnny au reuşit să manipuleze juriul să treacă cu vederea problema cheie a libertăţii de exprimare şi să ignore dovezile care au fost atât de concludente încât am câştigat în Marea Britanie. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt şi mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber şi deschis”, a scris Amber Heard.

Mediatizatul proces de defăimare dintre Johnny Depp şi Amber Heard a luat sfârşit miercuri, după șase săptămâni. 

Juraţii au considerat că Amber Heard a acţionat din răutate și răzbunare împotriva fostului său soţ. Depp ar urma să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi alte 5 milioane de dolari în daune punitive.

Actrița a anunțat că va face apel. Așadar, e posibil ca întregul scandal să nu se fi încheiat încă. 

Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare pentru „The Rum Diary”. S-au căsătorit în februarie 2015, dar căsnicia lor a durat doar doi ani.

Pe fondul scandalului în care actorul a fost acuzat de abuz sexual, emoțional și comportament violent, Johnny Depp și-a pierdut rolurile din francizele „Fantastic Beasts”, iar producția unui nou film din seria „Pirații din Caraibe” a fost amânată. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.