Cool Stuff

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard - actrița trebuie să-i plătească 15 milioane de dolari

Un juriu a decis că actrița este cea care l-a defăimat pe Depp.

După 6 săptămâni în care avocații lui Johnny Depp au prezentat numeroase probe prin care au arătat că, de fapt, abuzatorul în căsnicia cu Amber Heard, a fost chiar actrița, unul dintre cele mai mediatizate procese din istoria recentă s-a terminat cu un verdict favorabil lui Depp.

Un juriu, format din cinci bărbați și două femei, a decis pe baza probelor prezentate, că actrița Amber Heard l-a defăimat pe fostul său soț, Johnny Depp.

Într-un editorial publicat în Washington Post în 2018, Amber Heard a susținut că a fost victima mai multor abuzuri fizice și emoționale în cadrul căsniciei cu Johnny Depp. Chiar dacă Depp nu era numit în mod explicit în editorial, articolul i-a distrus cariera actorului.

Articolul a reprezentat punctul de plecase în acest proces. 

Astfel, juriul a decis ca Amber Heard trebuie să îi plătească lui Johnny Depp despăgubiri de 15 milioane de dolari.

De asemenea, același juriu a ajuns la concluzia că și Heard a fost calomniată de avocatul lui Depp, Adam Waldman, când acesta a calificat acuzațiile de abuz sexual ale lui Amber Heard drept o „cascadorie” în ziarul Daily Mail în 2020. El trebuie să-i plătească o despăgubire de 2 milioane de dolari

După pronunțarea verdictului, Johnny Depp a postat pe conturile de social media o scrisoare deschisă în care a scris că simte că acum și-a recăpătat viața înapoi, după ce nimeni n-a mai vrut să aibă de-a face cu el în urma editorialului mincinos publicat de Heard în Washington Post. 


Actrița a anunțat că va face apel. Așadar, e posibil ca întregul scandal să nu se fi încheiat încă. 

Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare pentru „The Rum Diary”. S-au căsătorit în februarie 2015, dar căsnicia lor a durat doar doi ani.

Pe fondul scandalului în care actorul a fost acuzat de abuz sexual, emoțional și comportament violent, Johnny Depp și-a pierdut rolurile din francizele „Fantastic Beasts”, iar producția unui nou film din seria „Pirații din Caraibe” a fost amânată. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.