Kiss Time Out

Ce e nou pe Netflix în luna iunie - ultimul sezon din Peaky Blinders, thriller psihologic cu Chris Hemsworth, un nou La Casa de Papel și multe altele

soluția pentru atunci când nu știi ce să alegi din oferta Netflix.

În luna iunie poți urmări: „Peaky Blinders: Sezonul 6”, o nouă parte a celebrului serial.

Spiderhead”, un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, cu Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett în rolurile principale.

The Umbrella Academy: Sezonul 3”, unde, după ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, dar își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: „As the Crow Flies”, „Beauty”, „Borgen - Power & Glory”, „Centauro”, „Civil”, „First Kill”, „Halftime”, „Hustle”, „Interceptor”, „Intimacy”, „Love & Anarchy: Sezonul 2”, „Love & Gelato”, „Man Vs Bee”, „Money Heist: Korea - Joint Economic Area”, „My Liberation Notes”, „She: Sezonul 2”, „Queen”, „The Man from Toronto”, „Two Summers”, „You Don't Know Me”, „Interstellar”, „There Will Be Blood”, „Secretul lui Zorillo” și multe altele.

Îți spunem despre ele toate în cele ce urmează.

Peaky Blinders 6 - 10 iunie 

Familia Shelby suferă o pierdere teribilă. După patru ani, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi.


Spiderhead - 17 iunie 

În schimbul comutării unor pedepse, într-un penitenciar ultramodern, condus de genialul vizionar Steve Abnesti (Chris Hemsworth), deținuții poartă dispozitive atașate chirurgical, prin care li se administrează doze de droguri care influențează emoțiile. Nu există gratii, celule sau salopete portocalii.

În Spiderhead, voluntarii încarcerați sunt liberi să fie ei înșiși. Până când nu mai sunt. Uneori, ei sunt o versiune mai bună. Vrei să te destinzi? Există un medicament pentru asta. Nu-ți mai găsești cuvintele? Există un medicament și pentru asta. Dar când între doi subiecți, Jeff (Miles Teller) și Lizzy (Jurnee Smollett), se formează o legătură, drumul lor spre mântuire ia o turnură și mai întortocheată, pe măsură ce experimentele lui Abnesti avansează, încercând să redefinească limitele liberului arbitru. 

Bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, Spiderhead este un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, regizat de Joseph Kosinski (TRON: Legacy, Top Gun: Maverick), cu un scenariu de Rhett Reese și Paul Wernick (Deadpool, Zombieland).


The Umbrella Academy: Sezonul 3 - 22 iunie

După ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, în prezent, convinși că au reparat cronologia o dată pentru totdeauna. Dar, după un scurt moment de bucurie, își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat, ba chiar deloc. Apar cei de la Sparrow Academy. Inteligenți, stilați și cam la fel de calzi ca un ocean înghețat, membrii Sparrow Academy intră imediat în conflict cu cei din Umbrella Academy într-o confruntare violentă, care se dovedește a fi cea mai mică dintre grijile lor. Printre provocări, pierderi, propriile surprize și o entitate distructivă care seamănă haos în Univers și pentru care ar putea fi responsabili chiar ei, nu trebuie decât să convingă familia nouă și, poate, mai bună a tatei să îi ajute să repare ce a stricat sosirea lor. Vor reuși să revină la viețile lor preapocaliptice? Sau această lume nouă se va dovedi a fi mai mult decât o mică sincopă în cronologie?


Seriale noi 

BORGEN - POWER & GLORY - 2 iunie

Birgitte Nyborg, ministru de externe, riscă să-și vadă cariera distrusă după ce un conflict legat de petrol din Groenlanda amenință să provoace o criză internațională.


AS THE CROW FLIES - 3 iunie 

O renumită prezentatoare de știri își vede viața strălucitoare dată peste cap când o stagiară ambițioasă începe să o saboteze și să semene discordie în căsnicia ei.


TWO SUMMERS - 3 iunie

Mai mulți prieteni apropiați se reîntâlnesc pentru o vacanță extravagantă la zeci de ani după ce unul dintre ei a fost victima agresiunii sexuale a altora din grup.


BABY FEVER - 8 iunie

În această comedie romantică, o specialistă în fertilitate se autoinseminează la beție cu sperma fostului iubit, după care, gravidă fiind, încearcă să-l recucerească.


INTIMACY - 10 iunie

Publicarea unei filmări de natură sexuală cu un politician promițător devine catalizatorul poveștii a patru femei care oscilează între viața publică și cea intimă.


GOD'S FAVORITE IDIOT - 15 iunie 

Melissa McCarthy joacă alături de soțul ei, scenaristul și creatorul Ben Falcone, în acest serial de comedie despre un suflet aflat într-o misiune primită de la Dumnezeu.


YOU DON'T KNOW ME - 17 iunie 

Toate dovezile par să-i indice vinovăția, dar un bărbat judecat pentru crimă își folosește pledoaria finală povestind despre aventura avută cu o femeie misterioasă.


MAN VS BEE - 24 iunie

Comedianul britanic Rowan Atkinson (Mr. Bean) joacă în această comedie aproape mută despre războiul dintre îngrijitorul unei case și o albină.


MONEY HEIST: KOREA - JOINT ECONOMIC AREA - 24 iunie 

Hoții ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul creier din spatele jafului.


Filme noi 

INTERCEPTOR - 3 iunie

Rămasă singură la stația ei izolată de interceptare a rachetelor, o femeie se luptă pe viață și pe moarte cu teroriștii care îndreaptă către SUA 16 arme nucleare furate.


HUSTLE - 8 iunie

Un selecționer ghinionist descoperă în Spania un jucător de baschet cu potențial de a deveni star și își propune să demonstreze că merită amândoi să ajungă în NBA.


LOVE & GELATO - 22 iunie

Lina îi promite mamei ei bolnave că-și va petrece vara de dinaintea facultății la Roma, unde se îndrăgostește de oraș, de oameni și de înghețată.


THE MAN FROM TORONTO - 24 iunie

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Bărbatul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui.


BLASTED - 28 iunie

O petrecere a burlacilor este întreruptă de extratereștri, iar Sebastian și Mikkel, doi prieteni din copilărie care porniseră pe drumuri diferite, încearcă să-i oprească.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.