Cool Stuff

Snoop Dogg are o concluzie pozitivă în urma procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard

Snoop Dogg are gânduri pașnice despre tot ceea ce înseamnă relațiile interumane.

Într-un interviu acordat recent, în cadrul MTV Movie and TV Awards, rapper-ul a declarat că nu a ținut pasul cu procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard, dar că s-a rugat ca toată lumea să învețe „să se înțeleagă”, în urma verdictului. 

Declarațiile lui Snoop vin după ce artistul și-a amânat toate datele de concert internaționale, evenimente prin care urma să-și promoveze cel mai recent album al său, „Mt Westmore”, din cauza unor „conflicte neprevăzute în ceea ce privește datele.”

„În mod cert este foarte greu pentru mine să iau o astfel de decizie, dar se întâmplă foarte multe în viața mea, dar și în lume, în general. Am nevoie de timp pentru a le oferi fanilor un show superb când mă prezint în fața lor, deoarece ei știu cât de mult îi iubesc. Când mă întorc vreau să mă asigur că sunt într-o stare bună, atât psihică, cât și fizică și spirituală și vreau să mă asigur că lumea este într-un loc mai bun”, a mărturisit el.


Întrebat și despre ce crede despre procesul dintre Depp și Heard (câștigat de actor), Snoop a spus: „Nu prea l-am urmărit, deoarece am fost prea ocupat să mă ocup de Snoop Dogg. Viața lui Snoop Dogg poate fi copleșitoare uneori, dar mă rog ca totul să fie frumos și ca toată lumea să învețe să se înțeleagă cu toată lumea în viața asta, iar oamenii să fie mai buni unii cu alții.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.