Cool Stuff

Kim Kardashian și-a șocat fanii când le-a arătat că are un depozit imens unde-și ține hainele preferate

Kim Kardashian are peste 30.000 de haine și nu renunță la ele, ci le ține într-un depozit imens.

Într-unul dintre episoadele reality show-ului „The Kardashians”, bruneta în vârstă de 41 de ani le-a arătat fanilor locul unde-și păstrează outfit-urile purtate de-a lungul anilor. Hainele sunt foarte bine organizate și împărțite pe categorii - rochii, jachete, top-uri, cât și piese Balenciaga sau din colecția Yeezy a fostului ei soț, Kanye West.

Pe lângă toate astea, sute de cutii pline de haine stăteau așezate unele peste altele. Tracy Romulus, prietena care a însoțit-o la depozit, i-a spus: „Nu am văzut niciodată așa ceva.” 


În timp ce umbla printre miile de haine, Kim a mărturisit că se confruntă cu o criză de identitate, în ceea ce privește stilul ei. „Cea mai mare nesinguranță a mea este aceea de a descoperi cum va fi relația cu noua mea muză. E ușor pentru că am dulapul meu de acasă, camera mea Balenciaga și sunt ok, dar când vine vorba de stilul meu, mereu l-am avut pe Kanye care m-a învățat despre fashion.”

Problemele vedetei par complet irelevante dacă le punem în contextul global, iar fanii nu au ezitat să-și arate uimirea și șocul în online. „Este absolut ridicol. Hai să fim serioși, nu are nevoie de un depozit pentru haine. Dă-le mai departe, vinde-le în scop caritabil”, a scris un utilizator.

Problema slăbitului

Pe lângă numărul impresionant de haine pe care-l deține fără absolut niciun sens, Kim a ajuns în atenția presei și din cauza faptului că a slăbit 7 kilograme pentru a putea intra în rochia purtată în cadrul event-ului Met Gala. Bruneta a purtat ținuta în care Marilyn Monroe i-a cântat „la mulți ani” președintelui John F. Kennedy, în 1962.

După ce outfit-ul ales a ținut prima pagină a publicațiilor mondene, experții și fanii au început să-i critice alegerile și faptul că a slăbit atât de mult, într-un timp scurt. Într-un interviu recent acordat celor de la The New York Times, Kim a spus: „Pentru mine a fost ceva de genul - ok, Christian Bale poate face asta pentru un rol și toți acceptăm schimbarea. Până și Renée Zellweger s-a îngrășat pentru un rol. Nu face nicio diferență pentru mine.”

Bale a slăbit aproape 55 de kilograme pentru rolul insomniacului din „The Machinist” (2004), iar Zellweger s-a îngrășat pentru rolul personajului din „Bridget Jones's Diary” (2001). Însă Kim nu este actriță și dieta urmată a durat doar trei săptămâni, nu luni de zile, de unde și criticile experților. Ea a povestit că pentru a atinge greutatea dorită a purtat un costum de compresie, a alergat pe bandă și a renunțat complet la dulciuri și carbohidrați.

Specialiștii în diete se tem ca modelul urmat de ea să nu fie normalizat în rândul populației: „Îmi place să cred că majoritatea oamenilor sunt conștienți de faptul că tehnicile folosite de ea sunt nerealiste și îngrijorătoare. Însă normalizarea lor are consecințe grave asupra adolescenților”, a spus Catherine Varney, expertă în obezitate.


Cu toate astea, Kim și-a motivat dieta drept o decizie personală: „Nu am spus - hei, toată lumea, de ce nu slăbiți rapid? Nu am făcut nimic nesănătos.” Plus de asta, ea a spus că dacă nu și-ar fi atins scopul, nu ar fi putut merge la event, chiar dacă a purtat rochia doar pentru câteva minute, înainte de a se schimba într-o copie a ei: „Pur și simplu a fost important pentru mine să-mi ating acest scop.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.