Kiss Time Out

Julia Garner o va interpreta pe Madonna în noul film biografic despre viața artistei. Este alegerea potrivită?

În 2009, Madonna a anunțat că lucrează la un film biografic despre viața ei; încă de atunci, fanii s-au întrebat cine va prelua rolul principal.

Pelicula va fi regizată de artistă, iar în ceea ce privește caracterul central, nume sonore s-au auzit și s-au învârtit în producție, cum ar fi Alexa Demie (Euphoria), Florence Pugh (Don’t Worry Darling) sau Odessa Young.

Cu toate astea, Madonna nu s-a oprit la ele, ci a ales-o pe Julia Garner, recunoscută pentru roluri în seriale populare precum „Ozark” și „Inventing Anna.”


Acțiunea va urmări, așa cum anunță vedeta, „aventura incredibilă prin care viața m-a purtat ca artist, muzician, dansatoare, om, în timp ce am încercat să-mi găsesc un rost. Focusul acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a determinat să merg înainte, iar arta m-a ținut în viață.”


În mod controversat, un scenariu pentru un alt film biografic despre Madonna, intitulat „Blond Ambition”, a ieșit la suprafață în 2016, dar filmările nu au mai avut niciodată loc, deoarece artista a criticat puternic producătorii care au încercat să-i spună povestea fără binecuvântarea ei.


„Nimeni nu știe ce știu eu și ce am văzut eu. Doar eu îmi pot spune povestea. Ceilalți care încearcă sunt șarlatani și proști. De ce Universal Studios și-ar dori să facă un film despre mine, bazat pe un scenariu plin de minciuni”, a notat ea la acea vreme.

Noul film este scris de cântăreață, alături de scenaristul Diablo Cody: „Sunt atât de multe povești nespuse și care pot inspira oamenii, așa că cine să le spună mai bine decât mine? Este esențial să împărtășesc roller coaster-ul vieții mele, cu propria mea voce și propria mea viziune.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.