Kiss Music News

Pharrell și-a surprins fanii cu o piesă nouă, în colaborare cu 21 Savage și Tyler, The Creator

Începe weekend-ul în ritmuri hip-hop.

Pharrell și-a unit forțele cu două nume populare din domeniu, 21 Savage și Tyler, The Creator, și au scos piesa „Cash In Cash Out.” Artistul este extrem de încântat de noua colaborare și se simte recunoscător pentru că a putut să aibă două dintre cele mai talentale voci din hip-hop alături de el.


Într-un interviu recent acordat lui Zane Lowe de la Apple Music 1, Pharrell a spus: „Știam că piesa este agresivă și nu te lasă nicio clipă. Așa că băieții au fost perfecți pentru asta. E ca și cum ai lăsa doi pitbull liberi. Hămesiți. Doi lupi flămânzi. Tyler a fost complet nebun. Și-a făcut versurile înainte să-și lanseze cel mai recent album.”


Cât despre 21, producătorul a precizat: „Îmi place să scot această energie și forță din oameni, deoarece ne duce departe. Știi despre ce e vorba? El are propria viziune asupra lucrurilor. Începem să vorbim random, iar apoi se va duce direct în studio, în propria lui lume, de unde scoate acele versuri; pur și simplu rămâne în personaj. Este minunat de urmărit și este unul dintre preferații mei.”

Versurile piesei vorbesc despre mașini și ceasuri scumpe, bani și femei, nimic nou în direcția asta, dar sună bine, așa că dacă ești în mood-ul potrivit, are șanse să te cucerească. Cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.