Cool Stuff

Un expert lămurește problema: Ce i-a spus Kate Middleton prințului Louis, în timpul tantrumului de la Jubileul de Platină

Prințul Louis a făcut un adevărat show la Jubileul de Platină.

Regina Elisabeta a împlinit 70 de ani pe tron și mii de oameni s-au bucurat de acest moment și au celebrat-o pe străzile Londrei.

Însă nu pentru toți a fost o plăcere acest eveniment, iar prințul Louis, cel mai mic copil al cuplului Kate Middleton - prințul William, stă drept dovadă.

La doar patru ani, puștiul a sfidat toate „regulile regale”, care-ți cer să arăți bine și important, iar mare parte din momentul petrecut în balconul de la Buckingham a făcut asta:


Frații săi, prințul George și prințesa Charlotte, s-au comportant exemplar, dar cel mic a atras toate privirile presei, ba chiar a devenit viral.

La finalul ceremoniilor, prințișorul a oferit un adevărat show mulțimii, iar Kate a încercat să-l conțină așa cum a putut, în condițiile în care știa că este fotografiată și filmată.

Mulți sunt cei care au lăudat-o pentru comportamentul ei, iar acum, un expert în cititul pe buze explică ce i-a spus în acele momente.

„Trebuie”, a zis Kate, în timp ce Louis a răspuns - „Nu vreau să fac asta!” Middleton a continuat: „Am spus fără mâini”,  iar apoi a zis „uite” (în încercarea de a-i arăta parada), iar în cele din urmă a concluzionat cu - „nu mai face asta”, atunci când fiul ei s-a strâmbat la ea.


Nu este oricum ușor să crești un copil, cu atât mai mult unul în văzul tuturor. Cu toate astea, tot familionul regal a reușit să treacă cu bine peste incident, iar Kate a mai căpătat un loc în sufletele oamenilor. Ție cum ți s-a părut?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.