Kiss Music News

Britney Spears a semnat un contract prenupțial înainte de nuntă. Sam Asghari nu va primi din banii făcuți de artistă înainte de căsătorie

Britney Spears s-a asigurat că averea ei este protejată înainte de căsătoria cu Sam Asghari.

Pentru cei care-și făceau griji pentru milioanele artistei - Britney nu este atât de aeriană precum pare, așa că a semnat un contract prenupțial înainte de nuntă.

Ea și Sam s-au căsătorit la casa lor din Los Angeles și au spus „da” în fața a 60 de invitați. În timpul ceremoniei, cântăreața a purtat o rochie semnată Atelier Versace, iar de-a lungul serii s-a mai schimbat de trei ori, toate outfit-uri semnate de Donatella Versace.

Spațiul a fost decorat ca în povești, cu foarte multe flori roz și albe, iar printre invitați s-au numărat personalități precum - Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton și Selena Gomez. „Britney s-a condus singură la altar. A arătat fantastic și în unele momente a plâns de fericire”, a spus o sursă celor de la People.

În ceea ce privește partea financiară, Spears și Asghari au semnat un contract prenupțial, astfel încât tânărul de 28 de ani nu va primi niciun leu din milioanele artistei, în cazul unei despărțiri.


Sam pare să nu fie afectat de această inițiativă, ba chiar a glumit pe seama subiectului, în septembrie, la scurt timp după ce și-au anunțat logodna. „Mulțumesc tuturor celor care sunt îngrijorați cu privire la un contract prenupțial. Bineînțeles că vom face un contract extrem de serios, pentru a-mi proteja jeep-ul și colecția de pantofi, în cazul în care se desparte de mine într-o bună zi.”

Până una alta, nu se anunță o ruptură în relație prea curând, iar o sursă din anturajul lor a mai povestit cum sunt extrem de bucuroși după nuntă. „Nunta a fost tot ceea ce și-a dorit Britney, ba chiar mai mult. A iubit absolut totul. Încă nu au o lună de miere plănuită, dar Britney și-ar mai dori foarte tare să plece undeva.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.