Cool Stuff

Momentul în care Tom Hanks și-a pierdut răbdarea: actorul a țipat la fani, după ce soția lui era să cadă din cauza lor

Tom Hanks pare o bomboană de bărbat, mai puțin atunci când se enervează.

Actorul era în oraș cu soția lui, Rita Wilson, când o gașcă de fani au venit în jurul lor pentru a-i saluta și a le face poze. Unul dintre ei nu a fost atent și a împins-o din greșeală pe artistă, moment în care Tom și-a pierdut răbdarea; incidentul a avut loc în New York.

„Opriți-vă”, a țipat Rita la oameni, în timp ce Hanks a reacționat instant: „Soția mea? Dați-vă naibii în spate! Să o împingeți pe soția mea?”

Cei doi erau înconjurați de bodyguarzi și s-au urcat rapid într-o mașină care-i aștepta, iar unul dintre oamenii prezenți poate fi auzit în timp ce-și cere scuze: „Ne pare rău pentru asta, Tom.”


Actorul se află într-un turneu de promovare al celui mai recent film al său, în regia lui Baz Luhrmann, „Elvis”, unde joacă rolul managerului artistului, cel care l-a condus spre succes.

Tom și Rita sunt căsătoriți de 34 de ani; s-au cunoscut în 1981, pe platourile de filmare ale serialului „Bosom Buddies.” La acea vreme, Hanks era căsătorit cu iubita lui din liceu, Samantha Lewes, alături de care are doi copii, fiul Colin, 44 de ani, și fiica Elizabeth, 40 de ani.


El și Wilson au la rândul lor doi fii - actorul și rapper-ul Chet, 31 de ani, și Truman, 26 de ani. Dintre toți, Chet a avut un trecut problematic și s-a luptat cu drogurile și alcoolul, dar nu mai consumă nimic de 9 luni. În ciuda reputației fără pată a actorului, tânărul a declarat în februarie că nu a avut parte de un „model masculin puternic.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.