Cool Stuff

Actorul Austin Butler a intrat atât de mult în rolul lui „Elvis”, încât a avut nevoie de spitalizare

Filmul biografic despre viața lui Elvis a avut premiera la Cannes, iar Austin Butler, actorul care a jucat rolul principal, a fost extrem de apreciat de critici.

Butler a fost trup și suflet pentru acest job, iar într-un interviu pe care l-a acordat celor de la GQ, el a mărturisit că imediat după ce filmările s-au încheiat, a avut nevoie de spitalizare.

Austin a primit rolul în 2019, urmând să înceapă treaba în martie 2020; din cauza pandemiei, filmările au fost amânate șase luni, iar apoi s-au încheiat în martie 2021. 

Timp de trei ani, Austin a intrat complet în pielea personajului și a învățat cum să vorbească, să meargă sau să cânte ca Regele.


„Te poți pierde pe tine, iar eu sigur m-am confruntat cu asta la finalul filmărilor. Nu mai știam cine sunt, iar corpul meu a început să cedeze. A doua zi m-am trezit la patru dimineața, în dureri înfiorătoare, și am fost dus de urgență la spital”, a spus el. Actorul a fost diagnosticat cu un virus care preia din simptomele apendicitei și a fost nevoit să stea o săptămână la pat.

Toate eforturile au meritat, deoarece filmul a primit aplauze timp de 12 minute în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, iar Butler, în lacrimi, a îmbrățișat-o pe Priscilla Presley, care a zburat special în Franța pentru a-i fi alături și a-l susține.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.