Kiss Music News

Harry Styles și-a oprit concertul pentru a o găsi pe prima lui învățătoare: „Sunteți în public?”

Harry Styles este protagonistul unui video care a devenit viral.

În timpul unui concert pe care-l susținea în fața a peste 26.000 de oameni, în cadrul stadionului Emirates Old Trafford din Manchester, artistul a pus pauză la muzică și a început să poarte o conversație cu cei din public.

De fapt, Styles căuta o singură persoană: „Mi-ar plăcea să încerc să găsesc pe cineva în public. Așa că vă rog să faceți liniște, în timp ce eu încerc să localizez persoana asta, dacă vreți să mă ajutați. Prima mea învățătoare este aici. Numele ei este doamna Vernon și cred că se află în mulțime. Vom încerca să o găsim. Doamna Vernon, sunteți în public?”

După câteva secunde de căutări, Harry a zărit-o și a îngenunchiat pe scenă, bucuros că o vede după atâția ani. „Ce mai faceți? Am auzit că vreți să vă pensionați. Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care m-ați ajutat în acei ani de formare. Vă mulțumesc mult. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că sunteți aici în seara asta.”


Pe lângă faptul că artistul ne-a arătat cât de bine educat și sensibil este, doamna Vernon a avut parte de o amintire pe care nu o va uita niciodată. Frumos, nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.