Kiss Music News

Harry Styles a fost „disperat” să-l joace pe Elvis. Motivul pentru care regizorul filmului l-a refuzat

Harry Styles și-a dorit foarte tare rolul lui Elvis, dar popularitatea i-a stat în cale.

Artistul și-a demonstrat talentul de actor în filme precum „Don’t Worry Darling” și „My Policeman”, dar calitățile sale vocale nu sunt încă dorite pe marile ecrane.

Regizorul Baz Luhrmann a dezvăluit că Harry și Miles Teller și-au dorit să-l joace pe Elvis în filmul cu același nume, dar în cele din urmă, Austin Butler a fost ales cap de afiș.

„Harry este un actor foarte talentat și mi-ar face plăcere să lucrăm împreună la ceva, dar problema lui este că este Harry Styles. Este deja o personalitate globală”, a spus Baz despre motivul pentru care nu l-a ales în producția care va avea premiera pe 24 iunie.

„Am ajuns cu Harry într-un loc unde era disperat să-și pună costumul și să exploreze rolul. Are un spirit fenomenal și am doar cuvinte de laudă la adresa lui”, a continuat regizorul.


„Elvis” a fost lansat deja în cadrul festivalurilor de film internaționale, iar criticile sunt pozitive în ceea ce-l privește.

Cât despre Austin Butler, Luhrmann zice: „Faza cu Austin, așa cum îți va spune și el, este că nu l-am ales - e ca și cum a fost atras aici, ca și cum rolul l-a atras în poveste, deoarece aproape că a fost născut să-l joace.

Știi, putem să vorbim despre asta acum, și-a pierdut mama la aceeași vârstă ca Elvis. Doi ani, non-stop, a trăit și a respirat ca Elvis. În clipa de față trece printr-un proces de redescoperire de sine, deoarece a trecut ceva vreme de când nu mai știe cine este.”

Momentul în care regizorul a fost pe deplin cucerit de actor a fost la audiții, când Butler a cântat „Unchained Melody”, în timp ce plângea. „A fost foarte ciudat. Adica, extrem de emoționant. M-am gândit - asta înseamnă cu adevărat să joci.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.