Cool Stuff

De „Ziua Tatălui”, Kim Kardashian îl laudă pe Kanye West pe Instagram

Kim Kardashian este recunoscătoare pentru modul în care Kanye West se comportă cu cei patru copii ai lor.

Chiar dacă bruneta și rapper-ul nu au avut cea mai pașnică și lipsită de probleme despărțire, vedeta nu ezită niciodată când vine vorba de a-l lăuda pe Ye pentru calitățile lui de tată, cu atât mai mult de „Ziua Tatălui”, sărbătoare din America, care are loc anual, în a treia sâmbătă din luna iunie.


„Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun tată pentru copiii noștri și pentru faptul că-i iubești așa cum numai tu știi să o faci”, a scris Kim pe story. Mesajul a venit însoțit de o poză cu Kanye și copilașii - North, 9 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani și Psalm, 3 ani. 


K.K. a notat un mesaj și pentru tatăl ei, regretatul Robert Kardashian, dar și unul pentru „cel mai bun tată vitreg din lume” aka Caitlyn Jenner.

„Copiii m-au întrebat cum aș putea să sărbătoresc cu tine ziua de azi, când ești în Rai. Ei mi-au dat și cele mai simpatice sugestii. Mi-e dor de tine și te iubesc cu tot sufletul meu”, a notat Kim, alături de o fotografie cu ea și Robert.

În plan sentimental, bruneta a depus actele de divorț în februarie 2021, după aproape 7 ani de căsnicie; ea și West au fost declarați „single” în martie.


La scurt timp după, în ciuda eforturilor (drăguțe sau complet haotice) artistului de a o aduce înapoi, vedeta de reality-show a început o relație cu Pete Davidson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.