Kiss Music News

OG Eastbull a lansat noul single în colaborare cu Killa Fonic, „Radio Sexy”

O piesă descrisă ca fiind „pentru toate femeile ce își doresc să se distreze vara aceasta, cât și pentru bărbații cu o încredere de sine ridicată”.

OG Eastbull a revenit cu noul single în colaborare cu Killa Fonic, Radio Sexy” - piesă ce va face pe fiecare fan al muzicii trap să danseze și să cânte piesa alături de artiști în cluburi și la concertele lor.

Piesa a fost scrisă și compusă de OG Eastbull și Killa Fonic, producția finală fiind realizată de către Vladone.

Videoclipul piesei „Radio Sexy” ni-l prezintă atât pe OG Eastbull, cât și pe Killa Fonic în ipostaza protagoniștilor unei nopți de distracție în club, înconjurați de multe domnișoare cu atitudine și îmbrăcate sexy.

OG Eastbull este un trapper român ce a cunoscut succesul atât în Italia, dar și în România. Majoritatea videoclipurilor sale au fost filmate pe străzile Romei, de unde acesta s-a și inspirat pentru piesele sale. Deși par agresive, versurile melodiilor lui OG Eastbull vorbesc despre lucruri și evenimente reale, iar întreaga sa muzică reprezintă un statement pentru ceea ce viața de cartier te învață.

Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2.

Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

Ultima său single, în colaborare cu DELIA – „Cum am știut” a reușit să își facă simțită prezența în topurile muzicale de radio din România, fiind prezent în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.