Cool Stuff

A apărut trailerul pentru finalul serialului Stranger Things, care va avea premiera pe 1 iulie

Este vorba despre finalul epic din 2 părți al acestui serial fenomen.

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența.

În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată. 

Finalul „Stranger Things”, serialul fenomen pornit de Netflix în urmă cu 6 ani, va veni sub forma a două episoade de 1 oră și 25 minute și respectiv 2 ore și 20 de minute. Acestea vor avea premiera pe 1 iulie

Netflix a lansat trailerul pentru acestea, pentru finalul serialului, și pare că vom avea parte de foarte multă acțiune, cum mai multe grupuri pregătindu-se de o confruntare finală. 

De asemenea, trailerul începe cu un avertisment din partea Doctorului Martin Brenner aka Papa, care-i spune lui Eleven că prietenii ei nu sunt pregătiți pentru această luptă și că Hawkins va fi distrus. 

O luptă între ea și Vecna, demonul care terorizează și omoară adolescenți din Hawkins, este inevitabilă.

Între timp, Hopper, Joyce și Murray par să continue să caute o cale de a ieși din Rusia, tot prin luptă, iar pentru acest lucru vor trebui să omoare Demogorgonul captiv.

Dar, mai bine dă play și vezi despre ce e vorba: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.