Cool Stuff

Dansatoarele incredibile din Liban care au hipnotizat juriul de la America's Got Talent și au primit Golden Buzzer

Un moment artistic spectaculos.

The Mayyas este un grup format din femei din Liban, dansatoare extrem de talentate, care au reușit să creeze un show memorabil pe scena preselecțiilor de la America's Got Talent.

Grupul a fost format de coregraful libanez Nadim Cherfan. Așa cum explică, el a ales să vină pe scena competiției americane dintr-un motiv simplu: „Libanul nu este considerat un loc unde poți să-ți faci o carieră prin dans, iar pentru femei este și mai greu să reușească în acest domeniu.”

Artistul a vorbit și despre cum a crescut urmărind emisiunea, dar și cum a fost inspirat de Nightbirde - regretata artistă care a primit Golden Buzzer și care a emoționat o lume întreagă cu piesa și povestea ei de viață. „Ea a spus - nu putem să așteptăm până când viața nu va mai fi grea, să decidem să fim fericiți. Faptul că le văd pe Mayyas pe această scenă este cel mai frumos sentiment pe care l-am avut vreodată.”

Odată ajunse în fața juraților, fetele au povestit că numele grupului înseamnă „mersul mândru al leoaicei” și au vorbit despre motivul pentru care au ales să facă asta: „Libanul este o țară foarte frumoasă, dar zilnic pentru noi este o luptă. Din păcate, femeile arabe care vor să devină dansatoare nu sunt complet susținute.”

Momentul lor a fost incredibil și plin de sincronuri aproape ireale. „Nu există cuvinte prin care să pot să explic ce am simțit noi aici în timp ce ne uitam la voi. A fost cel mai frumos și creativ dans pe care l-am văzut vreodată”, a spus Sofia Vergara. 


Simon Cowell nu s-a abținut nici el de la laude: „Treaba asta face cu adevărat o diferență, în atât de multe moduri pozitive. Cred că este cel mai bun act artistic dansant pe care l-am văzut vreodată și suntem onorați să vă avem aici.”


Sofia și-a dorit să le încurajeze și mai mult și să le demonstreze că locul lor este în cadrul show-ului, așa că nu a apăsar butonul de Golden Buzzer, spre extazul tuturor celor prezenți. Te invităm și pe tine să urmărești clipul și să ne spui - meritau fetele să ajungă în finală sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.