Cool Stuff

Brad Pitt a povestit cum a renunțat la alcool și țigări: „Nu mă puteam limita la una, două”

Celebrul actor împlinește anul acesta vârsta de 59 de ani.

Brad Pitt a vorbit foarte deschis despre viața sa în cel mai recent interviu acordat revistei GQ din State.

El a povestit cum în timpul pandemiei a trăit izolat în vila sa din LA și cum s-a folosit de acea întreagă perioadă pentru a se lăsa de fumat. 

În momentul interviului, el încă se lupta cu dependența de țigări, apelând la guma de mestecat cu nicotină pentru a se putea abține de la a aprinde una.

Pitt a explicat că în timpul pandemiei și-a dat seama că n-are cum să reducă numărul de țigări, pur și simplu nu era capabil să fumeze mai puțin și în niciun caz nu se putea limita la una două țigări. 

„Nu mă puteam limita la una două. Nu-mi stă în fire. Eu sunt all in.”


Celebrul actor a mai povestit și că după divorțul de Angelina Jolie, în 2016, s-a lăsat de băut și a petrecut un an și jumătate mergând la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi.

Despre fumat, Pitt spune că, deși iubea să-și înceapă ziua fumând la cafea, știe că acum corpul său nu mai poate să facă față acestui obicei. 


Actorul a mai vorbit și despre o afecțiune de care suferă și care-l face să nu poată să țină minte fețe noi și oameni noi pe care-i cunoaște. Aceasta se numește prosopagnosia. 

De asemenea, el a mai mărturisit că s-a confruntat ani de zile cu o depresie care nu i-a permis să se bucure cu adevărat de viață.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.