Kiss Time Out

Brad Pitt se bate cu Bad Bunny și are rolul principal în filmul de acțiune „Bullet Train”

Primul trailer a devenit viral cu 4 milioane de vizualizări într-o singură zi.

Noul proiect cinematografic al lui Brad Pitt este un blockbuster de acțiune plin de scene de bătaie, pentru care Pitt sigur a făcut ceva antrenamente serioase.

Se numește „Bullet Train” și primul său trailer a fost vizionat de 4 milioane de oameni în 24 de ore.  De regie s-a ocupat David Leitch, care a mai făcut filme de acțiune celebre, precum „Atomic Blonde” și „Deadpool 2”.

„Bullet Train” este o ecranizare a romanului „Maria Beetle” de Kōtarō Isaka, iar Pitt interpretează rolul lui Ladybug, un asasin experimentat care primește o misiune ce se desfășoară într-un tren de mare viteză, la bordul căruia se află și alți asasini plătiți care vor încerca să-l elimine: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz).

De asemenea, artistul latino Bad Bunny are și el un rol de asasin și apare într-o scenă luptându-se cu personajul lui Pitt. Cu toate acestea, rolul din „Bullet Train” nu v-a reprezenta debutul cinematografic al artistului, primul film în care va apărea va fi „American Sole”, care a fost filmat în întregime și acum se află în faza de pre-producție.

În film mai apar mulți alți actori cu nume grele: Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, dar și Sandra Bullock. Inițial, rolul Sandrei Bullock trebuia interpretat de Lady Gaga, care a renunțat din lipsă de timp, fiind implicată în la momentul respectiv în filmările pentru „House of Gucci.”  

Premiera „Bullet Train” are loc pe 15 iulie. Iată și primul trailer:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.