Cool Stuff

#Funkiss 27 iunie | Cum adică E LUNI?

Urși, influenceri, zăpadă și alte lucruri normale într-o zi de iunie.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1913 - România a declarat război Bulgariei. Astăzi, românii iau cu asalt, în fiecare vară și în numere copleșitoare, doar litoralul bulgăresc.

1967 - În Londra a fost instalat primul bancomat din lume. Probabil că primele carduri bancare aveau dimensiunea unui caiet studențesc. Ca în alte domenii importante, României i-a luat un pic peste 30 de ani să ajungă în același punct.

1975 - S-a născut Tobey Maguire, care urma să-l joace pe cel mai bun Spider-Man live action”. Ani mai târziu s-a născut și opinia incredibil de eronată că Tobey Maguire nu ar fi cel mai bun Spider-Man live action”.


ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ


La televiziunea de stat din Grecia s-au prezentat două modalități ușoare de a fura benzina din rezervorul unei mașini.” Minciuni! Toată lumea știe că mașinile din Grecia merg pe tzatziki. 

Un bloc de locuințe a fost construit fără autorizație la 1,2 kilometri de Aeroportul Băneasa.” Unele blocuri din București sunt la 5 minute de metrou, ăsta e la 5 metri de burta avioanelor. La cum se construiește în Sectorul 1, probabil că următorul bloc o să fie în curtea unei case de chirpici din Muzeul Țăranului.

Taxele au reprezentat peste 40% din cheltuielile salariaților în 2021.” TVA-ul și accizele reprezintă și 41% din prețul unui litru de benzină, pe care-l cumperi ca să mergi de acasă, pentru care plătești taxe, la muncă, să-ți iei salariu din care plătești taxe.

În Sinaia, jandarmii au evacuat un urs din curtea unui imobil. În Bușteni, salvamontiștii au recuperat de pe munte un grup de turiști epuizați.” Dacă nu au lipit cele două evenimente în Operațiunea Rocada”, să le fie rușine.

Sezonul distracţiei pe Lacul Ghioroc se deschide cu zăpadă pulverizată pe plajă.” După ce astă iarnă s-a dat cu nisip pe zăpadă, a sosit și momentul răzbunării.

Românii aleg, tot mai des, fructe și legume «trecute», cele proaspete sunt prea scumpe.” Cele proaspete vor să fie duse în Dubai, plimbate cu iahtul și la shopping în Paris. Cele trecute se mulțumesc și cu o plimbare în IOR.

Ieri a fost Ziua Drapelului, prilej pentru mai mulți oficiali să își arate patriotismul, înfășurându-se în tricolor. Cel puțin în ultimul timp, pentru tricolor au făcut mai puține bărbații în costume, și mai multe un băiat de 17 ani într-un slip.

Ministerul Turismului caută influenceri ca să promoveze România ca destinație de city-break.” Nu e o idee rea, țindând cont că experții în turism” s-au prezentat la un târg de turism din New York cu acest stand: 



O șoferiţă a fost filmată în timp ce gonea pe contrasens, pe autostrada A1. S-a ales cu permisul suspendat timp de 120 de zile.” Sunt sigur că o persoană care merge pe contrasens pe autostradă n-ar conduce niciodată cu permisul suspendat, nu? NU!?

😂 Ministerul Mediului și Apelor” a convocat o ședință de urgență să afle ce s-a întâmplat cu pădurile pe care le avea în nume.

😂 Mai mulți ingineri aerospațiali români au fost înlăturați din proiectul Space X de lansare a unui satelit, după ce unul dintre ei a tradus singura expresie românească ce conține cuvântul “satelit”. La fel s-a întâmplat și cu inginerii auto, când Elon Musk a aflat unde-și dau românii cu Tesla, când se enervează.

😂 Arheologii spun că e posibil ca alfabetul grecesc să fi fost inventat de un doctor egiptean, care scria rețete cu hieroglife foarte urâte.

😂 Un apartament din Cluj, cu trei camere și două băi, s-a dovedit a fi o cochilie de melc. E încăpător și se aude și marea!” a declarat proprietarul!

😂 Simona Halep nu mai este binevenită în cazinourile din Las Vegas, după cei 10 ași din meciul cu Amanda Anisimova. 

😂 O vedetă autohtonă a întors toate capetele în timpul vizitei la faimosul muzeu al figurilor de ceară Madame Tussauds”. Ea a cauzat daune de peste 100.000 de euro.

😂 Oamenii de știință au ajuns la concluzia înfricoșătoare că fenomenul cunoscut ca zi de luni" se va repeta, începând de azi, la fiecare 7 zile.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Există o versiune a premiilor Oscar la care participă doar animalele din filme. Probabil că printre câștigători se numără liliecii din Batman, păianjenul din Spider-Man și câinele din primul film John Wick. 

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Binele făcut de Săgetători se va întoarce la ei înzecit. Mai puțin dacă au citit asta, pentru că acum nu mai fac din mărinimie, ci din interes! Să vă fie rușine!

ALBASTRU - Astăzi, Vărsătorii se vor simți în apele lor, doar că în sensul negativ. Mai exact, o să le fie foarte cald.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.