Cool Stuff

ZVON - Johnny Depp revine în rolul lui Jack Sparrow: Disney i-a oferit 301 milioane de dolari

Johnny Depp revine în stil mare, după ce a câștigat procesul împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard.

În cadrul procesului, actorul a mărturisit că și-a pierdut rolul din „Pirații din Caraibe”, în urma declarațiilor lui Amber, despre cum ar fi fost un abuzator în relație. 

Odată ce nevinovăția i-a fost demonstrată, se pare că Disney îl dorește înapoi, ba chiar vrea să-i ofere 301 milioane de dolari pentru a-și relua rolul Căpitanului Jack Sparrow. Mai mult, sursele susțin că Disney și-a cerut scuze de la Depp în mod oficial, însă informațiile nu au fost confirmate de niciuna dintre părțile implicate.

Un site de bârfe mondene, poptopic.com, a dezvăluit informațiile de mai sus, în urma discuțiilor cu o sursă din companie.


„Disney vrea să-și repare relația cu Johnny. Înaintea procesului cu Amber, compania l-a contactat și l-a întrebat dacă vrea să revină în rolul lui Jack Sparrow. Știu că a primit un coș special și o scrisoare sinceră, dar nu știu cum a fost primit acest gest. Însă, mai pot spune că studio-urile au început să lucreze la un film despre Sparrow, așa că speră ca Johnny să-i ierte și să revină la personajul lui.

Compania pregătește un contract de 301 milioane de dolari, care va include și o donație către o cauză la alegerea actorului. Deal-ul este ca Depp să revină în „Pirații din Caraibe 6”, dar și într-o serie limitată pe Disney Plus despre tinerețea căpitanului.”

Rămâne să vedem dacă știrea se menține la stadiul de zvon sau actorul va reveni în rolul popular.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.