Kiss Time Out

Ce filme vedem la cinema în iulie - pe marele ecran revine Zeul Tunetului, cunoaștem animalele supereroilor și povestea minionilor

O altă lună, un alt film cu supereroi pe marele ecran! Dar și cu animalele supereroilor.

În iulie, lansările de filme Marvel din faza a patra a MCU continuă cu mult așteptatul „Thor: Love and Thunder”. Dar, poate și mai multă vâlvă va face „Minionii 2”, o animație la care se vor entuziasma foarte mulți adulți, nu doar copii. 

De asemenea, nu e deloc de neglijat nici animația care ne arată ce se întâmplă cu animalele de companie ale supereroilor, pentru că și ele au parte de aventuri similare cu ale stăpânilor. 

Iată ce te așteaptă pe marele ecran în luna iulie. 

Minionii 2 - 1 iulie

Aici avem de-a face cu un „origin story”. Plasat în anii 1970, „Minions 2: The Rise of Gru” ne prezintă cum un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor. Nu merge prea bine, iar lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă.


 Thor: Love and Thunder - 8 iulie 

În al patrulea film Marvel dedicat Zeului Tunetului, acesta va face echipă cu Valkyrie, Korg, dar și cu fosta lui iubită, Jane Foster, pentru a i se opune lui Gorr, un supervillain care vrea să extermine casta zeilor. Ce e mai ciudat e că fosta iubită este acum versiunea feminină a Zeului Tunetului și îi mânuiește și celebra armă: ciocanul Mjolnir.


DC League of Super-Pets - 29 iulie  

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița - să-și stăpânească propriile puteri noi și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.


Il buco - 29 iulie 

„Il buco” este o experiență cinematografică extraordinară, ce prezintă povestea tinerilor membri ai grupului de speologi din Piedmont care, cunoscând deja toate peșterile din nordul Italiei, schimbă direcția în august 1961 și decid pornesc către sud, spre peșteri care n-au mai fost explorate până atunci.


Pentru mine tu ești Ceaușescu - 29 iulie 

La limita dintre ficțiune și documentar, „Pentru mine tu ești Ceaușescu” aduce în fața camerei tineri între 15 și 22 de ani, provenind din medii diferite, care participă la audiții pentru rolul lui Nicolae Ceaușescu în tinerețe, la mijlocul anilor 1930, încercând să găsească motivația din spatele acțiunilor sale.

Adolescenții transformă în ficțiune o serie de documente oficiale și se raportează la tânărul comunist ca la un personaj de ficțiune, fără idei preconcepute, însușindu-și caracteristicile sale în funcție de pasiunile lor, prin prisma clișeelor din cinematografia comercială.

Un portret al noii generații și o imagine a moștenirii trecutului, acum când rețelele de socializare au la bază aceeași dorință de preamărire specifică anilor '30.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.