Cool Stuff

Primele imagini cu actorul Christian Bale în rolul lui Gorr the God Butcher, personajul negativ din „Thor: Love and Thunder”

Un nou trailer ne arată în sfârșit cum va arăta Christian Bale în rolul personajului negativ, Măcelarul de Zei.

Thor revine în această vară pe marele ecran în noul film Marvel „Thor: Love and Thunder”. Premiera va avea loc pe 8 iulie și pentru prima dată putem vedea cum va arăta personajul interpretat de Christian Bale, Gorr the God Butcher, cel care are ca misiune exterminarea tuturor zeilor. 

Filmul regizat de Taika Waititi reprezintă continuarea francizei, a cărei ultimă parte a fost „Thor: Ragnarok” (2017). Însă, de atunci, Thor a mai apărut și în „Avengers: Endgame” (2019).

În această parte, Thor (Chris Hemsworth) va face echipă cu Valkyrie (Tessa Thompson ), Star-Lord (Chris Pratt),  Korg (Waititi) și Jane Foster (Natalie Portman). Aceasta din urmă își va face apariția pentru prima dată în MCU de la rolul din 2013 din „Thor: The Dark World”. De asemenea, se pare că aici ea va deveni o nouă versiune a lui Thor și va mânui ciocanul Mjolnir .  

În benzile desenate, Mjolnir o caută pe Jane după ce Thor nu mai este demn să-l mânuiască și după ce ea este diagnosticată cu cancer la sân. Thor îi oferă binecuvântarea de a folosi Mjolnir, iar Jane își ia numele de Odinson, devenind noul Thor și astfel vindecându-se de cancer. 

Despre felul în care arată Christian Bale în acest Thor, există deja o controversă, fanii spunând că seamănă prea tare cu Marilyn Manson

Însă, există mult mai multe voci care susțină că, cel puțin din ce au văzut în trailer, Bale pare să facă un rol foarte bun și este de-a dreptul înfricoșător în acest rol negativ.

Anul 2022 este deja unul plin pentru fanii Marvel. Pe Disney+ rulează serialul „Moon Knight”, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” urmează să apară în cinematografe pe 6 mai, iar „Ms. Marvel” va avea premiera pe Disney+ pe 8 iunie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.