Cool Stuff

Jessica Chastain povestește cum s-a simțit atunci când a câștigat Oscar-ul, imediat după palma lui Will Smith

Jessica Chastain vorbește despre gândurile pe care le-a avut atunci când a câștigat premiul Oscar, imediat după ce Will Smith i-a dat o palmă pe scenă lui Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre look-ul lui Jada Pinckett Smith.

În martie, actrița a câștigat la categoria „Cea mai bună actriță”, pentru rolul ei din „The Eyes of Tammy Faye.” 

Într-un interviu acordat celor de la Net-a-Porter, Chastain a mărturisit că în clipa în care a urcat pe scenă pentru a-și ține speech-ul, a încercat să aducă un sentiment de „calm” în atmosferă, dar, per total, ea a catalogat noaptea drept „ciudată.”

„Am pășit într-o energie foarte ciudată din cameră și am încercat să-mi dau seama cum să respir și să creez un sentiment de calm”, a continuat Jessica. Actrița a vorbit despre intoleranță, discriminare, cât și scopul ei ca actriță.


„Nu știam tot ceea ce aveam să spun și au fost momente în care m-am emoționat, așa că am dat un pas în spate și m-am gândit cum pot să folosesc platforma pe care mă aflam pentru un scop bun. Foarte mulți oameni au venit la mine după ceremonie și au văzut cât de surprinsă am fost. Sunt obișnuită să-mi țin capul jos”, a mai spus ea.

În discursul său, Chastain a zis: „Avem de-a face cu violență și crime asupra cetățenilor inocenți din jurul lumii. Iar în astfel de vremuri mă gândesc la Tammy și sunt inspirată de gesturile ei radicale de iubire. Sunt inspirată de pasiunea ei și o privesc drept un principiu care ne mișcă înainte și ne conectează pe toți în dorința noastră de a fi acceptați așa cum suntem, acceptați pentru cine iubim și de a trăi o viață fără frica violenței sau a terorii.”


După incidentul de la Oscar-uri, Smith a dispărut din public și online, dar și-a cerut scuze: „Am privat alți nominalizați și câștigători de oportunitatea de a celebra și de a fi celebrați pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă. Vreau să mut atenția înapoi către cei care o merită și să permit Academiei să se întoarcă la munca incredibilă pe care o face pentru a susține creativitatea și arta din filme. Schimbarea are nevoie de timp și sunt determinat să fac munca pentru a nu mai permite vreodată violenței să ia locul rațiunii.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.