Kiss Music News

Nicole Cherry revine cu un nou single sensibil, „Ce vrea o femeie"

Să vedem dacă va prinde la fel de bine ca hitul „Florile tale".

După ce a făcut furori cu cel mai recent single, „Florile Tale”, Nicole Cherry își continuă procesul de maturizare muzicală cu cel mai nou single – „Ce Vrea o Femeie”.


Piesa marchează o nouă etapă în cariera sa artistică, o maturizare de la fetița cu codițe împletite ce vorbea despre vară și rochițe, la femeia matură pentru care tot ce contează este timpul petrecut alături de persoanele dragi. Versurile piesei sunt, de fapt, un reminder pentru toți vis-a-vis de cât de importante sunt momente și trăirile alături de persoana dragă, amintind că lucrurile materiale nu pot fi considerate un înlocuitor pentru afecțiune într-o relație.

"Sunt foarte bucuroasă pentru tot parcursul pe care l-am avut de la Memories și până în prezent. Evoluția mea profesională a fost, de fapt, evoluția de la copil la femeia împlinită și fericită din prezent. <<Ce vrea o femeie>> reprezintă un statement și un reminder asupra faptului că, oricât de mult ai vrea să substitui prezența și implicarea într-o relație cu lucruri materiale, acestea nu vor putea niciodată să umple golul provocat de absența partenerului”, ne spune Nicole.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Florian Rus și Bogdan Todor, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu, unul dintre producătorii de top ai momentului.

Cu multiple hituri în topurile muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Cel mai recent single al artistei – „Florile Tale” s-a bucurat de un real succes în rând ascultătorilor. Piesa a reușit ca în prima săptămână de la lansare să fie prezentă în Trending YouTube România cu trei versiuni diferite, unde a reușit să se mențină timp de o săptămână pe prima poziție, în timp ce utilizatorii de pe TikTok au reușit să o facă și mai cunoscută, sound-ul oficial depășind 100.000 de folosiri.

Primul ei hit de succes a fost "Memories", reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu sute de milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmăritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. De-a lungul carierei sale a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi, Joey Montana sau Jenn Morel.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.