Kiss Music News

Erika Isac a lansat noul single – „4 dimineața” – în colaborare cu Marko Glass

Piesa a fost scrisă și compusă de către Erika Isac alături de Marko Glass.

Erika Isac, finalista show-ului One True Singer, lansează noul ei single în colaborare cu Marko Glass, unul dintre cei mai apreciați traperi din România.

Influențele pop și trap ce le sunt definitorii celor doi artiști reușesc să creeze vibe-ul unei piese pe care te poți distra cu prietenii tăi oriunde ai fi. Single-ul vine însoțit de un video în care tânăra artistă oferă un performance energic alături de dansatoare, demonstrând faptul că are toate calitățile necesare unei cariere de succes. 

„Am mare încredere în această piesă și în colaborarea cu Marko Glass. Pentru clipul piesei m-am implicat 100% și am încercat să arăt oamenilor faptul că iubesc muzica și îmi place să o trăiesc și prin dans. Simt că este un pas important pentru mine, motiv pentru care fiecare proiect ce urmează să vină o să fie din ce în ce mai complex și mai provocator”, ne spune Erika.

Videoclipul piesei a fost regizat de către Quba alături de Moza Kaliza, iar producția a fost făcută de către Loops Production.

„ 4 dimineața este una dintre cele mai recente piese pe care le-am compus, o piesă cu influențe pop pe care am scris-o alături de doi oameni foarte dragi: Bogdan Gridan și Erika, o artistă extrem de fresh și una dintre cele mai noi apariții feminine din industria urbană”, ne spune Marko.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalisă a primului sezon „One True Singer”, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe Talent Show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii.

Marko Glass este unul dintre cei mai relevanți artiști ai muzicii trap din România, reușind să atragă simpatia și curiozitatea multora către acest gen muzical. Single-urile „Dior” sau ”Savana” au adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube, de-a lungul timpului având colaborări alături de artiști precum Bvcovia, Nane sau Amuly.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.