Cool Stuff

Neversea și Tokhit: premii în criptomonede pentru artiștii și fanii care susțin prima aplicație din România care îi recompensează pe creatorii de conținut

Neversea și TOKHIT și-au unit forțele și creează împreună la Malul Mării un festival Crypto Friendly. Creatorii de conținut, artiștii și fanii care susțin proiectul vor putea fi răsplătiți cu premii în criptomonede pentru investițiile în tokeni TOKHIT pe care le fac pe parcursul festivalului. 

TOKHIT este primul Social Networking Game din România, adică o rețea de socializare bazată pe principii de Gaming, care oferă recompense utilizatorilor pentru conținutul creat. Aplicația TOKHIT urmează să se lanseze în curând în versiune Alpha, motiv pentru care compania își dorește să răsplătească fanii Neversea care vor să susțină proiectul și să descopere oportunitățile de monetizare a conținutului de care se vor bucura în această aplicație.

Parteneriatul Neversea și TOKHIT a venit natural, având în vedere că publicul Neversea este unul tânăr, pasionat de acest domeniu al criptomonedelor, iar experiența festivalului oferă multe oportunități de creare de conținut pentru artiști, influenceri sau fani. Sute de ore de distracție, show-uri unice, răsărituri splendide la malul mării sau designul de poveste al plajei Neversea - toate pot reprezenta o inspirație pentru fanii care vin să se distreze timp de 4 zile pe Island of Dreams. 

Neversea și TOKHIT vor pune la dispoziția fanilor mai multe zone creative care să îi inspire pe artiștii și creatorii de conținut, zone care le vor oferi un preview al experienței oferite de viitoarea aplicație. Toți fanii care vor investi în tokeni TOKHIT pe perioada festivalului vor primi din partea companiei, în portofelul virtual, dublul numărului de tokeni echivalent sumei investite. Acești tokeni vor putea fi folosiți ulterior în viitoarea aplicație TOKHIT. 

TOKHIT aduce o inovație în ceea ce privește felul în care creatorii de conținut pot fi răsplătiți în timp real pentru ceea ce postează. Platforma este dedicată artiștilor vizuali, muzicienilor, actorilor, sportivilor sau fotografilor. TOKHIT are deja 7.000 de utilizatori pe listele de așteptare și o comunitate internațională de 70.000 de membri. 

PIAȚA CRIPTOMONEDELOR ÎN ROMÂNIA

Deținerea de criptomonede în România a crescut cu 316% în ultimii 3 ani. Cele mai recente studii făcute de Ipsos în 2022 în ceea ce privește piața de criptomonede din România arată că 96% dintre românii cu conexiune la internet au auzit de criptomonede, iar 4 din 10 români dețin sau au deținut monede digitale. 84% dintre ei vor să achiziționeze monede digitale în viitor. 65% cred că activele digitale reprezintă viitorul în ceea ce privește mijloacele de plată. În cazul NFT-urilor, 1 din doi români înțelege utilizarea lor, iar 1 din 5 deține astfel de active digitale. 

CE ARTIȘTI VEZI VARA ASTA LA NEVERSEA

Neversea este cel mai mare festival de muzică din Europa organizat pe o plajă.

Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța, între 7 și 10 iulie, peste 150 de artiști români și internaționali. Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, TYGA, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Claptone, Nicky Romero, Nervo, Quintino, Parov Stelar și mulți alții. Detalii pe neversea.com.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.