Cool Stuff

Elon Musk a devenit în secret tatăl a doi gemeni în 2021 - miliardarul are acum nouă copii

Mama gemenilor este o angajată de-a sa.

În 2021, Elon Musk a devenit tatăl a doi gemeni, dar acest lucru a fost aflat abia acum, fiind ținut secret de miliardar.

Mama celor doi gemei este Shivon Zilis,una din directoarele Neuralink, compania de intaligență artificială a lui Musk.

Astfel, cel mai bogat om de pe planetă are acum nouă copii. Însă, n-ar fi exclus să mai existe și alții de care nu știm.  

Documente obținute de presa din State, arată că Elon Musk și Shivon Zilis au depus o cerere la tribunal pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât să conțină și numele tatălui și numele mamei. 

Cererea, aprobată de judecător, a fost depusă la un tribunal din Texas, statul unde s-au născut copiii. Shivon Zilis a născut gemeni în noiembrie 2021, la doar câteva săptămâni după ce Elon Musk și Grimes (Claire Boucher, pe numele real) au avut al doilea copil, cu ajutorul unei mame-surogat.

Musk are cinci copii cu prima soție, Justine Musk, doi cu cântăreața Grimes și doi cu Shivon Zilis.

Despre Shivon Zilis se știe că are 36 de ani, s-a născut în Canada și a studiat economie și filisofie la Universitatea Yale. În trecut a lucrat pentru IBM și Bloomberg Beta, un fond de investiții. De asemenea, e considerată o stea în devenire în lumea inteligenței artificiale. Zilis este în prezent director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink, compania lui Musk care încearcă să dezvolte o interfață între creierul uman și calculator.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.