Cool Stuff

Nicole Kidman a făcut senzație la show-ul Balenciaga din Paris - actrița a întors toate privirile pe podium

Nicole Kidman este o regină a catwalk-ului.

Actrița câștigătoare de Oscar a participat la show-ul Balenciaga couture din Paris, alături de nume sonore din showbiz, precum Kim Kardashian, Dua Lipa, Bella Hadid și Naomi Campbell.


Kidman și-a documentat întreaga experiență pe Instagram, inclusiv momentele de afecțiune din backstage alături de soțul ei, Keith Urban, spre bucuria fanilor.


Nicole a purtat pe podium o rochie argintie, cu o trenă spectaculoasă, iar motivul pentru care a devenit virală și a atras atenția tuturor celor prezenți, cât și a Marelui Internet, este unul simplu - mersul ei distinctiv.



Vedetei îi place să experimenteze cu moda, așa cum a fost atunci când a apărut pe coperta revistei Vanity Fair 2022 - Hollywood issue - unde a purtat un outfit de școlăriță și o fustă mini extra-sexy. Deși fanii au criticat-o pentru alegerea făcută, ea a dezvăluit că „i-a implorat” pe designeri să poarte look-ul controversat.

Și în cazul de față, mersul ei a stârnit controverse și a devenit popular în mediul online, dar cel mai probabil din cauza pantofilor. Cert este că Nicole Kidman are curajul de a ieși des din zona de confort, iar treaba asta este de apreciat, nu zici?



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.