Cool Stuff

NEVERSEA 2022 - cum s-a văzut pe Instagram prima zi din cel mai mare festival de pe litoral

Dai scroll și trăiești experiența NEVERSEA din prima zi.

Prima zi de NEVERSEA 2022 s-a încheiat cu succes, după ore bune de distracție și muzică bună la Malul Mării. 

Dacă n-ai fost acolo, atunci îți facem noi un rezumat foarte ușor digerabil al primei zile, în 11 postări de pe Instagram.

Am urmărit #neversea și iată ce am descoperit. Aruncă un ochi pe imaginile de mai jos și trăiește un pic din experiența NEVERSEA, prin ochii celor care au fost acolo, de la artiști, la oameni din public, influenceri sau chiar forțele de ordine.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă la festival, atunci trebuie neapărat să urmărești pagina de Instagram a organizatorilor. 

  

Dar și pe a KISS FM, unul dintre cei mai implicați parteneri ai festivalului. De fapt, Partydul KissFM a fost și cel care a dat startul distracției.  


Festivalul Neversea nu doar că aduce cea mai bună muzică pe litoral, dar timp de 4 zile îi și dă foarte multă culoare, după cum se poate vedea din toate pozele de pe Instagram. 


Și anul acesta, multe fete frumoase și influenceri abia au așteptat să se pozeze în fața scenelor Neversea. 


Macanache a avut un concert senzațional și a rămas și el surprins de atmosfera de la festival și de energia pe care a primit-o din partea publicului.


Și Yny Sebi a avut parte de un public care a știut cum să-l primească și să creeze atmosferă.  


Bineînțeles, Șuier și glumițele cringe ale MAI nu puteau să lipsească de la Neversea. 


Până și jandarmii de la Neversea par niște animatori înconjurați de fete frumoase în ținute colorate. Dacă aveți probleme, apelați la ei, cum spun și ei, pentru asta sunt acolo. 


La ediția asta de Neversea, încă din prima zi, a existat cel puțin o cerere în căsătorie. Good vibes only și casă de piatră! 


 Așa cum spunem mai devreme, foarte multe fete frumoase.


Și cam așa s-a văzut o parte din focurile de artificii de aseară. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.