Kiss Time Out

Nerversea 2022: Partydul KissFM a dat startul la marea distracție de la mare

Toată lumea e pregătită de party?

*FOTO: Cristi Nitzu

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, a început în forță! 

Partydul KissFM aka Dan Fințescu și OLiX au urcat pe main stage-ul event-ului și au creat o atmosferă incediară pentru toți cei prezenți și doritori de muzică bună și distracție. 

După doi ani de pandemie, Neversea a venit ca o alinare în sufletele oamenilor, iar energia pozitivă s-a simțit din prima clipă în spațiul de festival și mai mult ca sigur va rămâne așa până la începutul săptămânii următoare.



Partydul KissFM știe să facă lumea să se simtă bine și fix asta s-a întâmplat în prima zi de Neversea! 

Băieții au pregătit și o surpriză publicului - alături de ei pe scenă a fost și Stefan Adrian, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea.”


„Să nu vă fie niciodată frică să vă exprimați muzical sau în orice alta formă, cât timp asta este ceea ce simțiți”, este mesajul pe care l-a transmis Ștefan după ce și-a împlinit visul de a fi pe scena festivalului.


Cine urcă pe scenă azi:

La litoral vremea este perfectă și lumea a început să se adune în față la main stage. Culoare, animatori, optimism și tot felul de surprize te așteaptă la fața locului. Ai decorul perfect să uiți de griji, să te simți liber și să dansezi până în zori de zi.


Iată ce artiști vezi azi:

Mainstage: Alesso, Danny Avila, KSHMR, Madeon (DJ Set), Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), Tchami, The Motans, Ummet Ozcan

Temple: Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Sublee B2B Cap

The Ark: Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, DJ Shiver, L’Entourloop with N’Zeng, Troy Berkley & Blabbermouf, Macanache, Paraziții, Phunk B, Șuie Paparude, YnY Sebi, Zo

Daydreaming: Audiofly, Caleesi & Sarah Kreis, Dizharmonia, El Mundo, Hot Oasis, Julian M, Oliver Koletzki

Oasis: Anna Tur, Claptone, Elchinsoul B2B Kattia, Ferreck Dawn, Mike Kross, Noel Holler B2B Toby Romeo, Nusha, Paul Damixie, Terry Golden


Nu uita că poți câștiga o vacanță în Grecia

KISS FM are un studio special în cadrul festivalului, iar în fiecare zi, de la 14:00 la 18:00, Ana Moga, Dan Fințescu și Marian Soci iau pulsul activităților de pe plajă și transmit live energia Neversea la radio.

Vino să-i saluți, să faci o poză cu ei și poți câștiga o vacanță în Grecia, în insula Skiathos, pentru două persoane. Plus de asta, te vei distra fantastic alături de ei. 


Ne așteaptă un weekend lung în față, iar noi suntem gata să-l primim cu brațele deschise. Ne vedem pe plaja, da?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.