Kiss Music News

Sickotoy a lansat noul single în colaborare cu Britt Lari – „Now”

Un banger care să le transforme zilele monotone de vară în momente de neuitat alături de prieteni.

Sickotoy revine cu noul single „Now” alături de Britt Lari, o artisă de origine peruană. După cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Sickotoy este unul dintre producătorii de top ai muzicii dance, motiv pentru care fiecare single al artistului poate fi considerat o invitație directă la un party care pare să nu aibă sfârșit.

După hit-uri precum „You don’t love me, „Addicted” sau „Papa”, Sickotoy este pregătit să ofere fanilor muzicii dance un banger care să le transforme zilele monotone de vară în momente de neuitat alături de prieteni. 

„Sunt super bucuros pentru colaborare alături de Britt Lari. E tare interesant de observat cum lucrurile pot fi văzute din perspective diferite atunci când nu faci parte neapărat din aceeași cultură. <<Now>> este cu și despre muzică, despre dorința de a dansa și de a petrece până în zori„ ne spune Sickotoy.

Piesa a fost scrisă și compusă de către unii dintre cei mai buni songwritteri și composeri din România. Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi s-au ocupat de muzică și versuri, în timp ce producția finală poartă semnătura lui Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac, producătorii unor hit-uri precum „Hot”, „Papa”, „Flashbacks” sau „Up”. Piesa se lansează cu o animație vizuală de care s-a ocupat Republic of Animation.  

Sickotoy este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est în ultimii ani. Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui Sickotoy cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în Top 10 Charting din Europa Centrală și de Est.

Britt Lari este o cântăreață, compozitoare și producătoare de muzică EDM de origine peruană stabilită în LA. Piese sale au reușit să ajungă în topurile muzicale ale unor radiouri mari precum SiriusXM sau Kiss FM, dar și în playlist-urile de Spotify cu milioane de ascultători. Background-ul ei muzical cuprinde colaborări cu cele mai mari label-uri muzicale din lume: Sony, Warner, Armada sau Lowly. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.