Kiss Time Out

George R.R. Martin le-a transmis fanilor că romanul său „The Winds of Winter” va fi diferit de finalul „Game of Thrones”

George R.R. Martin, autorul seriei fantastice care a inspirat serialul „Game of Thrones”, a oferit fanilor un update despre cel mai nou roman al său, „The Winds of Winter.”

Ultima carte din sagă, „A Dance with Dragons”, a fost lansată în 2011, așa că finalul show-ului popular a fost făcut special pentru TV și, așa cum notează autorul, în cărți lucrurile pot sta diferit.


Martin a povestit fanilor despre cât de mult urăște să le dea detalii și spoilere, deoarece toate astea distrug magia unei cărți noi, dar în același timp spune: „Am fost la muncă în grădina mea de iarnă. Lucrurile cresc, se schimbă, așa cum se întâmplă și cu noi, grădinarii. Idei noi vin către mine (mulțumesc, muza mea), idei vechi se dovedesc a fi inutile, scriu, rescriu, restructurez, rup totul și o iau de la capăt, deschid uși care nu duc nicăieri, dar și uși care duc către minuni.

Sună a nebunie, știu. Dar așa scriu eu și așa am făcut-o și o voi face mereu, la bine și la rău. Însă, ceea ce am început să observ din ce în ce mai mult, este că grădinăritul meu mă duce din ce în ce mai departe de seria televizată. Da, unele lucruri pe care le-ai văzut pe HBO în „Game of Thrones” le vei vedea și în „The Winds of Winter” (deși, poate, nu în același mod), dar restul va fi destul de diferit”, a notat autorul pe blogul personal.


George a continuat să vorbească despre cum nu vrea să dea spoilere, dar a oferit totuși o informație prețioasă: „nu toate personajele care au supraviețuit în Game of Thrones până la final vor supraviețui și în A Song of Ice & Fire și nu toate personajele care au murit în Game of Thrones vor murit în A Song of Ice & Fire. Unele da, sigur, normal, poate, dar în mod cert nu toate. Sigur, e foarte posibil să-mi schimb din nou opinia săptămâna viitoare, cu noul capitol pe care-l voi scrie. Așa se întâmplă când grădinărești.”

Romanul său nu are o dată de lansare, așa că entuziaștii mai au de așteptat, însă, GOT a primit foarte multe spin off-uri, cum ar fi „House of the Dragon”, serial care va avea premiera pe 21 august, pe HBO.

Mai mult, HBO dezvoltă și o serie care ca continuă drumul lui Jon Snow de la finalul seriei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.