Kiss Time Out

Cel mai scump film făcut vreodată de Netflix va avea premiera în iulie

În luna iulie, Netflix are o ofertă de deosebită, cu foarte multe titluri noi și seriale care îi vor face pe abonați să stea cu conturile deschise poate mai mult decât ar vrea.

Printre premierele din această lună se numără și o producție originală care va fi cel mai scump film făcut vreodată de Netflix.  

 

Până acum, printre cele mai scumpe filme Netflix s-au numărat „Bright” cu Will Smith în rolul principal (106.2 milioane de dolari), „The Irishman” al lui Martin Scorsese  (159 de milioane de dolari), dar și „Red Notice” cu un trio de milioane la propriu: Ryan Reynolds, The Rock și Gal Gadot (200 de milioane de dolari). 

Ei bine, se pare că noul film de acțiune Netflix, cu Ryan Gosling și Chris Evans în rolurile principale, „The Gray Man”, a avut un buget ce l-a depășit cu puțin pe cel al lui „Red Notice”, adică undeva peste 200 de milioane de dolari. Astfel, el a devenit cel mai scump film făcut vreodată de Netflix. 


Pentru a avea succesul garantat, Netflix i-a angajat pe frații Russo, cei care au făcut și „Avengers: Infinity War” și „Avengers: Endgame”, două dintre cele mai mari succese filme ale tuturor timpurilor. Ei l-au scos pe Ryan Gosling din pauza luată de la actorie - ultimul său film a fost „First Man”, lansat în 2018.

Aici, Gosling îl joacă pe „omul cenușiu”, care face treburile murdare pentru CIA. După ce o misiune nu merge cum trebuie, el devine vânat de un fost spion devenit psihopat. Va fi o aventură spion-contra-spion cu multe scene spectaculoase de acțiune ce se desfășoară în locații de pe tot globul.

Chiar dacă este cel mai scump film Netflix, nu este și cea mai scumpă producție a platformei de streaming. Pentru sezonul 4 din „Stranger Things” Netflix a plătit 30 de milioane de dolari pe episod, adică 270 de milioane de dolari pe întregul sezon.

„The Gray Man”, cel mai scump film Netflix din istorie, va avea premiera pe platforma de streaming pe 22 iulie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.