Kiss Time Out

Ce e nou pe Netflix în luna iulie - finalul Stranger Things, Ryan Gosling revine cu un film de acțiune, ecranizări ale unor romane de succes și multe altele

Iată la ce poți să faci binging pe Netflix în iulie.

Maeștri asasini, ecranizări ale unor cărți de succes & mai mult Upside Down - așa se anunță line-up-ul lunii. Cu alte cuvinte, în iulie te poți întâlni cu: Stranger Things 4: Volumul 2, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Persuasion, o adaptare a romanului clasic omonim, semnat de Jane Austen, cu Dakota Johnson în rolul principal; The Gray Man, un film thriller de spionaj regizat de Anthony și Joe Russo, unde Ryan Gosling și Chris Evans devin inamici și pornesc într-o vânătoare cinematografică pe tot globul.

STRANGER THINGS 4: VOLUMUL 2 - 1 iulie

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.


PERSUASION - 15 iulie 

Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.


THE GRAY MAN - 22 iulie 

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput, apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă.


KING OF STONKS (serial nou) - 6 iulie 

Disperat să aibă faimă în afaceri, un geniu al finanțelor extrem de ambițios minte, înșală și complotează pentru a-și propulsa spre succes noua companie deloc originală.


BOO, BITCH (serial nou) - 6 iulie

Două prietene încep ultimul an de liceu hotărâte să se remarce. Dar una dintre ele devine fantomă și va trebui să-și trăiască din plin timpul de viață rămas.


HOW TO BUILD A SEX ROOM (serial nou) - 8 iulie 

De la o temniță secretă în stil rock-and-roll, până la un spa de cinci stele, Melanie Rose proiectează renovări erotice pentru cupluri în acest serial reality picant.


THE LONGEST NIGHT (serial nou) - 8 iulie 

O închisoare psihiatrică e înconjurată de oameni înarmați, iar telefoanele nu au semnal. Scopul este prinderea lui Simón Lago, criminal în serie. Șase episoade. O noapte.


HURTS LIKE HELL (serial nou) - 13 iulie 

De la pariuri ilegale la meciuri aranjate, descoperiți culisele sordide ale Muay Thai, un sport altă dată venerat, în această dramă inspirată de evenimente reale.


RESIDENT EVIL (serial nou) - 13 iulie 

La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror.


ALBA (serial nou) - 14 iulie

Alba se trezește pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu își amintește nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei.


ANOTHER SELF (serial nou) - 27 iulie

Trei prietene iau parte la o sesiune de terapie într-un oraș de pe litoral și învață să treacă prin traume nerezolvate legate de trecutul familiilor lor.


FANÁTICO (serial nou) - 28 iulie

Când cel mai faimos cântăreț din Spania moare în timpul unui concert, un fan profită de situație și adoptă identitatea idolului său pentru a scăpa de o viață banală.


UNCOUPLED (serial nou) - 29 iulie

Când iubitul care i-a fost alături 17 ani îl părăsește brusc, un agent imobiliar de peste 40 de ani din New York se trezește singur și este nevoit să o ia de la capăt.


THE SEA BEAST (film) - 8 iulie

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.


PURPLE HEARTS (film) - 29 iulie

Deși foarte diferiți, o cantautoare și un pușcaș marin se îndrăgostesc iremediabil în ciuda tuturor obstacolelor.


TOO OLD FOR FAIRY TALES (film) - 18 iulie 

Un gamer răzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei și o mătușă excentrică îl forțează să-și regândească prioritățile.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.