Cool Stuff

Neversea 2022: poți alege să donezi banii care ți-au rămas pe brățară către #spitalepublicedinbaniprivați

Neversea 2022 a fost memorabil, dar faptele de bine nu s-au încheiat încă.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa a ajuns la final, după patru zile de distracție și muzică bună. Publicul a dansat până la răsărit și s-a bucurat de energia pozitivă din jur, într-un decor care i-a îndemnat să trăiască în prezent și să uite (măcar puțin) de stres, griji și probleme.

Distracția a început cu Partydul KissFM aka Dan Fințescu și OLiX, cei care au urcat pe main stage-ul event-ului și au dat startul petrecerii care ne va rămâne mereu în suflet.

Alături de ei a fost și Ștefan Adrian, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea.” Au urmat concerte legendare, zeci de surprize pentru cei prezenți, cât și amintiri care vor dura o viață.

Alege să donezi către o faptă bună

Organizatorii au postat în social media metodele prin care-ți poți lua banii care ți-au rămas pe brățară înapoi.


Însă, dacă vrei să nu-i scoți și să duci starea ta de bine mai departe, poți alege să-i donezi către #spitalepublicedinbanipravați.


Codin Maticiuc a notat pe contul lui de Instagram informațiile și le-a transmis doritorilor să fie atenție pe mail sau în aplicație, deoarece vor primi un formular de donație. „Durează 30 de secunde, iar banii vor ajunge către spitalele în care derulăm proiecte”, a scris el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.