Cool Stuff

Alex Rodriguez nu are niciun regret după despărțirea de Jennifer Lopez: „Este cea mai talentată persoană din lume”

Alex Rodriguez are numai cuvinte de laudă despre fosta lui iubită.

În martie 2021, fanii cuplului Rodriguez - Jennifer Lopez au fost șocați atunci când au auzit că cei doi au rupt logodna.

Însă, un an mai târziu, ambii o duc foarte bine, semn că au luat decizia cea mai bună. Artista s-a reîmpăcat cu Ben Affleck, iar fostul jucător de la Yankees a dezvăluit recent într-un podcast cu Martha Stewart cât de sănătos și fericit se simte zilele astea.

Întrebat cum a fost viața lui după despărțirea de cântăreață, Alex a mărturisit că nu are niciun regret. „Viața este bună. Sunt foarte norocos. Mă trezesc în fiecare dimineață și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătatea mea și pentru fiicele mele superbe, care au avut 17 și 14 ani. Ăsta este focusul meu numărul 1 în viață.”

Omul de afaceri a vorbit despre cum nu există niciun dram de ranchiună între el și Lopez. „Uite, ne-am simțit minunat împreună. Mai important, întotdeauna i-am pus pe copii pe primul lor, în tot ceea ce am făcut. Uite ce-ți voi spune despre Jennifer, așa cum le-am spus unora dintre colegii mei - este cel mai talentat om în jurul căruia am fost până acum. Muncește foarte mult. Cred că este un performer superb, cel mai bun din zilele noastre.”


Alex și Jennifer și-au început relația în 2017 și s-au logodit în 2019. În timpul izolării din pandemie cei doi au stat în aceeași casă, alături de toți copiii lor, dar apoi au hotărât să-și ia rămas bun și să meargă pe drumuri separate.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.