Kiss Music News

Videoclipul piesei „Running Up That Hill” via Kate Bush are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube

Este incredibil ce putere poate să aibă un serial asupra unei melodii.

Cântecul „Running Up That Hill” via Kate Bush a căpătat o nouă viață datorită faptul că a fost prezent pe coloana sonoră a serialului popular „Stranger Things”, sezonul 4.

Fanii seriei s-au îndrăgostit iremediabil de piesă, iar succesul acesteia continuă și acum, când videoclipul ei a făcut peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Melodia a fost lansată acum 37 de ani, iar în prezent a ajuns în toate topurile globale. Clipul a fost uploadat pe YouTube în ianuarie 2011, pe canalul artistei, și avea 48.2 milioane de vizualizări pe 25 mai 2022, înainte cu 2 zile de lansarea serialului.


Kate este extrem de recunoscătoare și de bucuroasă de tot ceea ce se întâmplă, așa cum a declarat într-un interviu acordat luna trecută celor de la BBC: „Stranger Things este o serie minunată și m-am gândit că piesa va primi ceva atenție. Dar nu mi-am imaginat vreodată că se va întâmpla așa ceva. Sunt extrem de entuziasmată. Dar e șocant, nu? Adică toată lumea a înnebunit.”

„Stranger Things” a mai scos o piesă de la naftalină - melodia „Master Of Puppets” via Metallica a intrat pentru prima oară în topul Billboard Hot 100, după 35 de ani de la lansare. Cât de cool?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.