Kiss Music News

Britney Spears le-a cântat fanilor pe Instagram, așa cum nu a mai făcut-o de ani de zile: „A trecut prea mult timp de când nu mi-am împărtășit vocea cu voi”

Britney Spears nu a închis ușa industriei muzicale și mai are ceva de spus în domeniu.

Cântăreața a postat pe Instagram un clip în care cântă acapella o nouă versiune a hit-ului „Baby One More Time”, cântec datorită căruia a cunoscut faima mondială.

„Nu mi-am împărtășit vocea cu voi de prea multă vreme”, a notat Britney în descrierea postării. Mai mult, în afară de vocea raw, noua melodie conține și versuri explicite, cum ar fi: „Give me a fucking sign.”


Spears a povestit și despre cum și-a dorit foarte tare să lanseze mai multe remix-uri în ultimii 14 ani, cât timp a stat sub tutela tatălui ei, dar nu a primit niciun fel de suport din partea echipei sale, ci doar refuzuri și limite care i-au încălcat libertățile. 

„Echipa a zis nu. Au ruinat totul pentru mine, m-au făcut de rușine și m-au făcut să mă simt ca și cum aș fi nimeni. Distribui asta, deoarece sunt conștientă de dragostea și pasiunea mea pentru muzică, dar familia mea m-a făcut de râs, nu voi fi o victimă”, a mai spus Britney.

Artista și-a recăpătat libertatea în noiembrie 2021, iar în lunile de după, ea și-a criticat puternic familia și a mărturisit cum a fost exploatată din punct de vedere financiar și emoțional.


Ne-ar plăcea să mai auzim piese noi de la Britney, dar pare că mai trebuie să avem răbdare. Tu ce zici?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.