Cool Stuff

UNTOLD organizează primul eveniment virtual de 10 zile pentru fanii jocului video Garena Free Fire

Dimitri Vegas & Like Mike și Alok, headlineri UNTOLD, au propriile personaje în joc.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, devine și primul festival din România care va avea un eveniment virtual într-un joc video. Fanii jocului fenomen Garena Free Fire din toată Europa vor putea primi premii marca UNTOLD și bilete la festival în cadrul evenimentului virtual care va dura 10 zile. 


Parteneriatul dintre UNTOLD și Garena Free Fire a venit extrem de natural, având în vedere că lumea jocurilor video își găsește inspirația în același univers al fanteziei pe care îl explorează și festivalul de muzică UNTOLD. Mai mult de atât, unii dintre cei mai îndrăgiți DJ-i din lume, care sunt parte din line-up-ul de anul acesta - Alok și Dimitri Vegas & Like Mike, au colaborări durabile cu jocul video Garena Free Fire. Atât Alok, cât și Dimitri Vegas & Like Mike au propriile personaje în jocul Garena Free Fire, iar anul trecut au sărbătorit aniversarea de cinci ani a jocului cu o piesă dedicată- “Reunion”. Brazilianul Alok este extrem de activ în comunitatea sa de gameri și face adesea livestream-uri în care discută cu fanii în timp ce se joacă. 

În cadrul evenimentului virtual care va avea loc între 23 iulie și 4 august, fanii jocului video Garena Free Fire, conectați la serverul european, vor putea câștiga premii marca UNTOLD sau armuri și item-uri speciale care pot fi apoi colecționate și păstrate în cadrul jocului. UNTOLD mai pune la bătaie 500 de abonamente la festival care pot fi câștigate de pasionații de gaming. Atmosfera va fi întregită cu bannere create cu designul UNTOLD

Ce este Garena Free Fire și cum arată piața de gaming din România?

România are 8 milioane de gameri, iar 64% dintre ei se joacă pe telefoane mobile. 48% dintre ei sunt femei și 52% sunt bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 39 de ani. Garena Free Fire este unul dintre jocurile video fenomen la nivel global. Este cel mai descărcat joc video din App Store și Google Play. Doar pe Google Play are peste 1 miliard de descărcări.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc, în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. La cea de-a șapte ediție UNTOLD îi vei putea vedea pe  J Balvin, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote, și mulți alții. Peste 200 de artiști naționali și internaționali vor urca pe cele șapte scene ale festivalului. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.