Cool Stuff

O universitate din State oferă studenților un curs despre Harry Styles

Fanii lui Harry Styles au un motiv de bucurie.

Universitatea de stat din Texas plănuiește să ofere studenților un curs despre artistul pop britanic, începând de primăvara anului viitor.

Profesorul de istorie digitală, Louie Dean Valencia, este cel care a anunțat cursul, intitulat „Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet, and European Pop Culture”, pe contul său de Twitter.


Potrivit informațiilor date, cursul se va axa pe Styles, dar și pe cultura europeană, pentru a „înțelege evoluția culturală și politică a celebrității moderne, conectată de întrebări despre sexualitate, gen, rasă, clasă, națiune și globalizare, media, fashion, cultura fanilor, cultura internetului și consumerism.” 

„Modul în care-mi place să descriu cursul este simplu - voi vorbi practic despre istoria ultimilor 12 ani. Este despre Harry Styles în aceeași formă în care unele cursuri sunt despre Beatles, când poți lua un astfel de curs pentru a învăța despre „cum erau anii '60.”

Cursul ăsta îți va forma o idee bazată pe întrebări despre globalizare, probleme de gen, sexualitate, rasă și încearcă să înțeleagă modul în care am ajuns să facem parte din lumea în care trăim azi”, a spus Valencia în cadrul unui interviu acordat celor de la KXAN.

Profesorul este la rândul lui fan Harry și a început să-i asculte muzica încă din vremea în care făcea parte din One Direction. Vara asta, el a vizitat orașul natal al cântărețului, expoziția lui de modă, dar și unul dintre show-urile turneului său „Love on Tour.”


„Din perspectiva unui istoric, îmi doresc să arăt cum s-a schimbat lumea în ultimii 12 ani, dar și cum să pun acest fenomen într-un context istoric, prin ochii lui Harry Styles, și cum oamenii pot învăța de la el și de la arta lui, activismul și filozofia lui, la fel cum pot învăța de la orice alt mare artist.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.