Cool Stuff

Video-ul în care Prințul Harry și Meghan Markle au devenit virali, în timp ce se țineau de mână

Limbajul non-verbal dintre Prințul Harry și Meghan Markle din cadrul unui eveniment a devenit viral.

Cei doi sunt mereu în atenția publicul și intens judecați și analizați de oameni. Așa se explică și cel mai recent clip care-i are ca protagoniști, din cadrul unui eveniment al Națiunilor Unite organizat la New York pe 18 iulie. 

Ducele de Sussex a ținut un discurs cu ocazia Nelson Mandela International Day și le-a povestit celor prezenți despre cum Africa a fost continentul unde a realizat că Meghan este „sufletul lui pereche.”

Harry a vorbit și lucruri de actualitate, cum ar fi importanța schimbărilor climatice: „De la îngrozitorul război din Ucraina și până la încălcarea drepturilor constituționale aici în State, avem de-a face cu un asalt global asupra democrației și libertății - scopul vieții lui Mandela.”

Utilizatorii de pe Twitter au pus mai mare accentul nu pe cele spuse de la Harry, ci pe gesturile sale non-verbale. Odată ce a revenit în scaun, alături de soția lui, el a fost filmat și mulți sugerează că și-a retras mâna atunci când Meghan a vrut să-l țină, iar apoi ea nu i-a mai dat drumul. 

Este doar unul dintre momentele în care gesturile dintre cei doi în public sunt interpretate. Spre exemplu, în cadrul Jubileului de Platină din iunie, experta Judi James a spus că Harry „afișa semne de anxietate.”


Chiar daca clipul de mai sus poate fi ușor interpretat în funcție de opinia publică, e important să ne aducem aminte faptul că nu știm cu adevărat care este relația dintre ei sau lucrurile prin care trec și pe care le simt.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.